Με πορτογαλική υπογραφή η νίκη (3-0) του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού

Must Read

Ένα από τα χαρακτηριστικά του ΠΑΟΚ, φέτος, ήταν οι οριακές νίκες. Λίγα γκολ, μόλις 13 σε 11 αγώνες. Στη Νεάπολη, μια έδρα που συνήθως τον δυσκολεύει πέτυχε τρία μαζεμένα με τη βοήθεια των Πορτογάλων της ομάδας. Στο 27′ ο Ράφα Σοάρες τροφοδότησε τον συμπατριώτη του Φελπίπε Σοάρες που έστειλε την μπάλα στην εστία του Ιωνικού (1-0). Ο 23χρονος σκόρερ είχε να σκοράρει από το 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (14 Μαΐου).

Στο 34′ ο τρίτος Πορτογάλος της ομάδας ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε… λεωφόρο το μονοπάτι προς τη νίκη με το 2-0 και το σκορ έκλεισε ένας ακόμα παίκτης που μιλά πορτογαλικά, αλλά είναι Βραζιλιάνος, ο Ντάγκλας Αουγκούστο στο 57′.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, ο Ιωνικός προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους χωρίς επιτυχία, ενώ δεν κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Δικεφάλου.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να ανακατέψει την ενδεκάδα. Ο βασικός Ντάντας μπήκε όταν όλα είχαν κριθεί. Εντυπωσιακός ο 19χρονος Γιάννης Κωνσταντέλιας που όμως σε ένα ακόμα ματς έδειξε ότι δεν… έχει την τελική προσπάθεια.

Ο ΠΑΟΚ είχε να σημειώσει πολλά γκολ από τον περασμένο Ιανουάριο (4-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό).

Διαιτητής: Τσαγκαράκης

Βοηθοί: Μπούξμπαουμ, Καραλής

4ος: Πολυχρόνης

VAR: Ευαγγέλου

 AVAR: Κόλλιας

Κίτρινη κάρτα: 39′ Ρομαό, 90+ Μάσας

Ιωνικός (Σπανός):  Xoυτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Σάκιτς, Φαντιγκά (83′ Μάσας), Ρομαό (69′ Κάνιας), Σεμπά (84′ Τσιμπάχ), Ελευθεριάδης (69′ Ιωαννίδης), Λοβέρα (69′ Μεντόσα), Μάντζης.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (76′ Ντάντας), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (85′ Κουλιάτα), Κωνσταντέλιας (71′ ελ Καντουρί), Φιλίπε Σοάρες (71′ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (71′ Μπράντον Τόμας).



Δείτε τι έγινε στον αγώνα του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές στους αγώνες της Τρίτης και της Τετάρτης.

Η Βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This