Eίχαν έτοιμο το διάδοχο του Λουίς Ενρίκε στην Ισπανία

Must Read

Με το που παραιτήθηκε ο Λουίς Ενρίκε από τη θέση του προπονητή στην εθνική Ισπανίας ανακοινώθηκε ο διάδοχός του. Είναι ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε (κεντρική φωτογραφία), ο οποίος εργαζόταν στα τμήματα υποδομής της ομοσπονδίας και στο Τόκιο με την Ολυμπιακή ομάδα (2021) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Η παραίτηση του Λουίς Ενρίκε ήταν μονόδρομος καθώς του χρεώθηκε η εμμονή όχι μόνο σε ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, αλλά και στο σύστημα ανάπτυξης του παιχνιδιού που όπως αποδείχτηκε δεν του… βγήκε και σε αυτή τη διοργάνωση.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας έβαλε στόχο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024 που γίνεται στη Γερμανία.

Όσο για τον νέο προπονητή, είναι 61 χρόνων, ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, στη Σεβίλλη και στην Αλαβές και άρχισε την προπονητική καριέρα του το 1999 από την Πορτουγαλέτε. Από το 2013 μέχρι το 2019 ήταν στην Κ19 της Ισπανίας, το 2018ν δούλεψε και στην Κ21 και το 2021 ανέλαβε την Κ23 της χώρας του.

Είχε καθίσει στον πάγκο της Ισπανίας στο φιλικό με τη Λιθουανία τον Ιούνιο του 2021.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This