Διαγωνισμός σκοραρίσματος από τους Σλοβένους του Παναθηναϊκού και 3-0 τον Βόλο

Must Read

Η νίκη του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Βόλο είχε Σλοβενική υπογραφή κι εξελίχθηκε σε διαγωνισμό για το ποιός θα βάλει το ωραιότερο γκολ. Ο Σπόραρ (45+6), ο Τσέριν (54′) κι ο Βέρμπιτς (59′) έβαλαν τα δυνατά τους κι υπέγραψαν τη νίκη που ουσιαστικά είναι ένα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν ακόμα καλύτεροι από εκεί που είχαν σταματήσει με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Μουντιάλ. Μπορεί να άργησαν να σκοράρουν, αλλά ακόμα κι όταν το ματς ήταν στο 0-0 δημιούργησαν ευκαιρίες, είχαν φάσεις για γκολ κι αν δεν υπήρχε ο επίσης Σλοβένος Μάτιτς Κότνικ κάτω από τα δοκάρια της ομάδας της Μαγνησίας το σκορ θα είχε ανοίξει νωρίτερα και θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Ποιγέτ πήγε να παρακολουθήσει κάποιους παίκτες, ηια την εθνική Ελλάδας, αλλά τελικά είδε μόνο τον Κώτσιρα που ήταν και ο μοναδικός Έλληνας που ξεκίνησε το ματς!

Πάντως πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από τη φόρμα στην οποία βρίσκεται ο ακραίος αμυντικός των «πράσινων».

Το 1-0




Το 2-0




Το 3-0




Κίτρινη κάρτα: Βέρμπιτς (35′), Τσέριν (45′) – Ντέλετιτς (25′), Μπαριέντος (36′).

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (84′ Σάντσες), Πέρεθ (65′ Κουρμπέλης), Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος (84′ Κυριόπουλος), Βέρμπιτς (69′ Σαβιέρ), Σπόραρ (65′ Ιωαννίδης).

Βόλος: Κότνικ, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιελής, Πίρινεν, Ουές (72′ Τάχατος), Μπαριέντος (73′ Μεταξάς), Νοκέρτ (66′ Φερνάντες), Μεθκίδα (66′ Ματίγια), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (80′ Κούτσιας).

Πριν τελειώσει το ματς κι ενώ ο Αχιλλέας Μπέος βρισκόταν στα επίσημα της Λεωφόρου και παρακολουθούσε τον αγώνα η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για τον διαιτητή του αγώνα στην οποία αναφέρει:

«Το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο έχει τη… σφραγίδα του Μανούχου και του Διαμαντόπουλου, οι οποίοι εφηύραν νέους κανονισμούς.

Κι αυτό διότι αποφάσισαν με το έτσι θέλω και ενεργώντας κατά το δοκούν να υποδείξουν μέσω VAR ένα απλό φάουλ στο κέντρου γηπέδου γυρίζοντας τη φάση πίσω, κάτι που δεν υφίσταται καθώς το VAR δύναται να παρέμβει μόνο σε πέναλτι, οφσάιντ και κόκκινη κάρτα.

Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στην Ελληνική διαιτησία που έχει φτάσει στο σημείο να έρχονται στη χώρα μας διαιτητές από το Αζερμπαϊτζάν και το Τσιμπουτί».

Η φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο Βόλος




Δείτε το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This