Ο Γιαννακόπουλος τα «χώνει» στην κυβέρνηση: Γελοίος ο τρόπος που βρήκατε για να κάνετε πίσω για το γήπεδο

Μα γίνεται γήπεδο χωρίς πάρκινγκ;

Must Read

Έξαλλος με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου όπου θα αγωνίζεται ο μπασκετικός Παναθηναϊκός.

Ο ισχυρός άνδρας του «Τριφυλλιού» υποστήριξε ότι η κυβέρνηση άλλαξε τη μέχρι πρότινος στάση της αναφορικά με την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, αποφασίζοντας να δώσει μεν το γήπεδο στην ομάδα, αλλά χωρίς το… πάρκινγκ!

Και με σημερινή του ανάρτηση στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε -φανερά οργισμένος- την άποψή του για τη διαμορφωθείσα κατάσταση, κατηγορώντας τους κυβερνώντες για γελοιότητες.

Ειδικότερα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής: «Πιο γελοίο τρόπο για να κάνετε πίσω για το γήπεδο δεν θα μπορούσατε να βρείτε. Γήπεδο χωρίς πάρκινγκ; Ξέρετε ότι είναι το μόνο που μπορεί να φέρει κάποια έσοδα και να κάνει την συμφωνία κάπως συμφέρουσα για την ΚΑΕ και λέτε ας αλλάξουμε τον νόμο που εμείς φτιάξαμε, να το πάρουμε πίσω ώστε να πουν όχι από την ΚΑΕ και να αξιοποιήσουμε όπως θέλουμε».

  • Δείτε την ανάρτηση του Δ. Γιαννακόπουλου:

Σημειώνεται πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την πρόσφατη συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, είχε τονίσει πως τον πρώτο λόγο για το γήπεδο έχουν οι φίλοι της ομάδας και πως η ΚΑΕ θα ακολουθήσει ό,τι αποφασιστεί στη γενική συνέλευση, ενώ πρόσθεσε ότι οι όροι της συμφωνίας είναι χειρότεροι από εκείνους που τον εξώθησαν σε αποχώρηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This