«Έγκλημα» και τιμωρία για τον ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Must Read

Ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να σπάσει την παράδοση που τον ήθελε χωρίς νίκη στις επτά τελευταίες επισκέψεις του στο Περιστέρι (1-1). Φρόντισε για αυτό στο πρώτο μέρος, όταν στο 26΄ ο Κωνσταντέλιας έκανε μπαλιά – όνειρο στον Ολιβέιρα που σκόραρε και το γκολ του βεβαιώθηκε από το VAR που το έλεγξε.

Μόνο που στο β΄μέρος ο Δικέφαλος, έχασε μόνο την ορμή του, δεν είχε λύσεις απέναντι στον Ατρόμητο που είχε παίκτες αποφασισμένους όχι μόνο να διατηρήσουν την παράδοση, αλλά και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Κι αυτό που φαινόταν σαν υποψία από το 46′ και μετά έγινε βεβαιότητα στο 72′. Ο Ροτάριου έκανε σέντρα κι ο Αυστριακός Κουέν που είχε μπει νωρίτερα στον αγώνα ισοφάρισε (1-1).

Το γκολ της ισοφάρισης όχι μόνο επανέφερε τους παίκτες του Δικεφάλου στην πραγματικότητα, αλλά και τους έδειξε ότι στο ποδόσφαιρο τα λάθη πληρώνονται συχνά, τα «εγκλήματα» πάντα.

Με την πίεση του χρόνου οι παίκτες του ΠΑΟΚ έγιναν νευρικοί, ζήτησαν πέναλτι, ζήτησαν εξτρά χρόνο, αλλά μάταιος κόπος. Ο Ατρόμητος δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει τον βαθμό μέσα απο τα χέρια του.

Ο ΠΑΟΚ δεν έσωσε τέλος, απλά, στο σερί των τεσσάρων σερί επιτυχιών στο πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα έδειξε ότι δεν διδάχτηκε τίποτα από αντίστοιχες «γκέλες» μόλις μια εβδομάδα πριν από Παναθηναϊκό (1-1 με Ιωνικό) και Ολυμπιακό (2-2 με Γιάννινα).

Κίτρινη: Οικονομίδης (50′), Φρίντγιονσον (56′), Χατζησαΐας (80′) – Κουλιεράκης (54′), Μπράντον (80′)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Οικονομίδης (65′ Κουέν), Φρίντγιονσον, Ροτάριου (85′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (65′ Μ. Τζαβίδας), Ρομπάιγ (65′ Κλωναρίδης)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (79′ Λύρατζης), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες, Αουγκούστο, Σβαμπ (85′ Ντάντας), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (84′ Μπουργκ), Ολιβέιρα (76′ Τόμας).

Το Πανόραμα της αγωνιστικής εδώ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This