Ο Νο 1 τενίστας του κόσμου δεν ξεχνάει τη Σερβία και έτσι, άνοιξε εστιατόριο για άστεγους και άπορους

Must Read

Ο Σέρβος αστέρας του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς, που την Κυριακή σήκωσε την κούπα στο Australian Open, άνοιξε εστιατόριο στη πατρίδα του, προσφέροντας δωρεάν φαγητό σε άπορους και άστεγους.

Το εστιατόριο θα έχει «οικογενειακή» κουζίνα και σπιτικά φαγητά. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βοηθάει τους συμπατριώτες του με το σύνθημα: «Δώσε πίσω στη Σερβία ό,τι σου έδωσε η Σερβία». Ο τενίστας, που έχει κατακτήσει 15 Grand Slam, τόνισε πως μ’ αυτή τη ενέργειά του θέλει να ευχαριστήσει και όλον τον κόσμο που τον υποστηρίζει. Ο 32χρονος αθλητής έχει στην κατοχή του άλλα δυο εστιατόρια, το 2009 άνοιξε στο Βελιγράδι το «Novak» και στο Μόντε Κάρλο, όπου ζει η οικογένειά του το «Eqvita».

Σε δήλωσή του ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρει:

«Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για μένα. Έχω βγάλει αρκετά για να βοηθήσω όλη τη Σερβία. Νομίζω ότι οι συμπατριώτες μου αξίζουν τα πάντα λόγω της υποστήριξης που μου προσφέρουν. Γιατί άνοιξα εστιατόριο; Το φαγητό είναι το… καύσιμο, στο οποίο κατά μεγάλο ποσοστό οφείλονται οι επιτυχίες μου. Είναι σημαντικό να τρώει κάποιος καλά. Πόσο μάλλον γι’ αυτούς που δεν έχουν. Από όλα αυτά που έχω βιώσει ως αθλητής, έμαθα πως το υγιεινό φαγητό είναι αυτό που με άλλαξε περισσότερο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This