Ανοιχτοί λογαριασμοί για την πρόκριση Ολυμπιακού και Άρη

Must Read

Το 1-0 του Ολυμπιακού με τον Άρη αφήνει ανοιχτούς λογιαριασμούς για τη ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ολυμπιακός με εννιά νέους παίκτες στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής, πάλι με αντίπαλο τον Άρη, δεν έπεισε. Είχε πολλά… κενά διαστήματα με σημαντικότερο το πρώτο 20λεπτο που οι θεατές του αγώνα έβλεπαν τους Θεσσαλονικείς να κυριαρχούν.

Μάλιστα στο 16′ θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί εάν ο Πορτογάλος διαιτητής Μαρτίνς μετρούσε γκολ που ακόμα και ο συνομόματός κιι συμπατριώτης του πρώην προπονητής των «ερυθρόλευκων» θα έδειχνε σέντρα. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη εκτέλεσαν το κόρνερ, ο Ιτούρμπε κέρδισε την κεφαλιά, σκόραρε, αλλά ο ρέφερι έσπευσε να δώσει επιθετικό φάουλ του Καμαρά!

Δείτε τη φάση




Λίγο αργότερα αποχώρησε τραυματισμένος ο Καμαρά και κάπου εκεί… ξεθύμανε ο ενθουσιασμός των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Ο Ολυμπιακός άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και στο 30′ έφθασε στο γκολ με τον Γκάρι Ροντρίγκες. Η κυριαρχία του ήταν καθολική στο β΄μέρος, ο Κουέστα δεν έπαυε να σταματά τις προσπάθειες των αντιπάλων του να (ξανα)παραβιάσουν την εστία του, αλλά τη μεγάλη φάση την έχασε ο Ετέμπο την ώρα που ο διαιτητής ετοιμαζόταν να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα. Επεχείρησε σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ήταν μια ευκαιρία που «πάγωσε» τους γηπεδούχους σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα!




Διαιτητής: Μαρτίνς

Βοηθοί: Κάμπος, Ριμπέιρο

4ος: Μανούχος

VAR: Μιγκέλ, Μεϊντάνας

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Βρουσάι (80′ Μπουχαλάκης), Ντόη, Ρέτσος, Ανδρούτσος (65′ Ρέαμπτσιουκ), Ιν. Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μασούρας, Κασάμι (65′ Χάμες), Ροντρίγκες (69′ Ροντινέι), Ελ Αραμπί (69′ Μπακαμπού).
Άρης: Κουέστα, Μαζικού, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (46′ Εμπακατά), Ετέμπο, Νταρίντα, Ιτούρμπε (65′ Πάλμα), Μαντσίνι (69′ Ντουκουρέ), Ματέο Γκαρσία (46′ Καμάτσο), Καμαρά (35′ Γκρέι).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This