Ο Τζολάκης κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό, 1-0 με Άρη και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Must Read

Αν δεν ήταν κι αυτός… Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει ένας τερματοφύλακας για να οδηγήσει την ομάδα του, τον Ολυμπιακό στην προκειμένη περίπτωση, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (τον περιμένει η ΑΕΚ).

Κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό στις επιθέσεις του Άρη με σωτήριες επεμβάσεις στο 34′, 45+1 (Γκρέι), στο 65′ Πίρσμαν (65′), αλλά το σημαντικότερο ήταν το πέναλτι στο 82′ που έπιασε στην εκτέλεση του Γκρέι. Στη φάση αυτή ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε να μείνει με δέκα παίκτες αφού ο Ντόης έδιωξε την μπάλα με το χέρι υποχρέωνοντας τον διαιτητή να του δείξει κόκκινη κάρτα και να στήσει την μπάλα στην άπρη βούλα.

Από εκεί κι ύστερα ο Άρης προσπάθησε να αξιοποιήσςει την αριθμητική υπεροχή, αλλά έπεσε… θύμα αυτής της έμπνευσης. Ο Ελ Αραμπί ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, οι αντίπαλοί του έμειναν… καρφωμένοι στην επίθεση κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να συνοδεύσει την πρόκριση (στον Ολυμπιακό με το 1-0 του α’ αγώνα αρκούσε και η ισοπαλία) με νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχε τις δικές τους ευκαιρίες για να σκοράρουν στο 20′ με τον Βαλμπουενά (ο Κουέστα έδιωξε σε κόρνερ), στο 27′ όταν από προσπάθεια του Μπίελ η μπάλα κόντραρε στον Μαζουακού, κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, αλλά την πρόλαβε λίγο πριν περάσει τη γραμμή.




Διαιτητής: Βαντ (Ουγγαρία)
Βοηθοί: Αλμπερτ, Τοτ (Ουγγαρία)
4ος: Κουμπαράκης
VAR: Κούλτσαρ (Ουγγαρία), Ψαρρής.

Άρης: Κουέστα, Πίρσμαν, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Ετέμπο, Ιτούρμπε (81′ Ματέο Γκαρσία), Μανού Γκαρσία (76′ Πάλμα), Γκρέι.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρουσάι (86′ Ραμόν), Εμβιλά, Σαμασέκου, Μασούρας (71′ Ροντρίγκες), Βαλμπουενά (62′ Χάμες Ροντρίγκες), Μπιέλ, Μπακαμπού (71′ Ελ Αραμπί).

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (7-9 Φεβρουαρίου και 2-3 Μαρτίου)

ΑΕΚ– Ολυμπιακός

Απόλλων Παραλιμνίου/Λαμία – ΠΑΟΚ/Παναθηναϊκός

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This