Ελπίζει για την 6άδα ο Ατρόμητος, ελπίζει (όλο και λιγότερο) στο… θαύμα της παραμονής ο Λεβαδειακός

Must Read

Το γκολ του Ροτάριου στο 33′ έδωσε… φτερά στο Περιστέρι που συνεχίζει να ελπίζει για την είσοδό του στην εξάδα των πλέι οφ. Η νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα απλό «τρίποντο».

Κι ευτυχώς για τον Ατρόμητο που ήρθε αυτό αυτο γκολ, γιατί από εκεί κι ύστερα άρχισε το ρεσιτάλ αστοχίας των ποδοσφαιριστών του με… ηγέτη τον Ακιμπού Καμαρά, αλλά και εντυπωσιακών επεμβάσεων του Νταβίντ Ατίλα Γκροφτ του Ούγγρου τερματοφύλακα που έκανε ντεμπούτο με τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα.

Ο Λεβαδειακός με νέο προπονητή, τον Γιάννη Πετράκη που αντικατέστησε τον Γιάσμικο Βέλιτς, δεν μπόρεσε να δείξει πολλά πράγματα. «Καταδικάστηκε» να παίζει με παίκτη λιγότερο εξ αιτίας της επιπολαιότητας του 23χρονου μέσου Μάριου Βύχου. Μπήκε στο 46΄, είδε την πρώτη κίτρινη στο 57′ και πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό ξαναείδε κι αποχώρησε.

Στο 84′ από προσπάθεια του Καμαρά η μπάλα χτύπησε στο δικάρι, ενώ στο 86′ ο Λεβαδειακός έφθασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Γιαννώτης κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα στην κεφαλιά του Τσάπρα.

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδος)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), Κούλα Χασάν (Ξάνθης)

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Αθανασίου, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (75΄Οικονομίδης), Καμαρά, Ροτάριου, Ρομπάιγ (60΄Τζοβάρας), Τζαβίδας (50΄Κιάρτανσον).

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Ντεντάκης, Παζ, Τσάπρας, Παναγιώτου (46΄Βήχος), Μεχία (46΄Σβάρκα) (61΄Λιάγκας), Νταμπό, Βρακάς (80΄Σακό), Γιαννιώτας (72΄Σαχπεκίδης), Νίκας, Γερεμέγιεφ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This