Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Μίλτου Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου στην Πόλη

Must Read

Ο Μίλτος Τεντόγλου την Παρασκευή στον προκριματικό και το Σάββατο στον τελικό δίνει ραντεβού με την ιστορία. Σε περίπτωση που κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη γίνεται ο πρώτος αθλητής που θα έχει κερδίσει τρία χρυσά μετάλλια στη σειρά. Πέρσι στο Βελιγράδι με 8,55μ. (κεντρική φωτογραφία) και πρόπερσι στο Τορούν της Πολωνίας με 8,35μ. ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με διαδοχικά ρεκόρ αγώνων.

Φέτος στο μήκος θα πάρουν μέρος 19 αθλητές από 13 χώρες. Ο Μίλτος έχει μακράν την καλύτερη επίδοση 8,41μ. με μόλις δύο αθλητές να έχουν ξεπεράσει τα 8 μέτρα. Πρόκειται για τον Σουηδό Τόμπιας Μόντλερ (8,19μ.) και τον Ισπανό Ζαΐμε Γκουέρα (8,08μ.).

 

Προκριματικός και τελικός θα γίνουν πρωί. Ο προκριματικός την Παρασκευή (10.10 ώρα Ελλάδας) και ο τελικός το Σάββατο (10.40 ώρα Ελλάδας).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This