«Άσφαιρα πυρά» του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, 1-1 με τον Άρη

Must Read

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο σκοράρισμα έκανε την εμφάνισή του και στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής με τον Άρη (1-1). Μπορεί θεωρητικά να ήθελε νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για τον τίτλο, αλλά ρεαλιστικά, το πρωτάθλημα είχε χαθεί την περασμένη Δευτέρα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλά, βρήκαν το γκολ με κεφαλιά του Κλεϊνχέισλερ στο 5′ από εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ, αλλά στη συνέχεια… σιώπησαν.

Έχασαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι με τον Κλεϊνχέισλερ, αλλά λίγο έλειψε και να χάσουν το ματς. Στο 25΄ο Ιτούρμπε ισοφάρισε μετά από επιπόλαιη ενέργεια του Πέρεθ, ενώ στο 76′ γλίτωσε από πέναλτι. Ο Μάγκνουσον ανέτρεψε τον Καμαρά, ο ίδιος ανέλαβε να εκτελέσει την «εσχάτη των ποινών», αλλά ο Λοντίγκιν του είπε «όχι».

Η αναμέτρηση στη Λεωφόρο ήταν μια γιορτή και αποθέωση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πριν την έναρξη του αγώνα, στη διάρκεια του αλλά και μετά το τέλος του με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να χειροκροτεί ζεστά τους ποδοσφαιριστές και τον τεχνικό του Παναθηναϊκού για τη φετινή τους προσπάθεια.

Κίτρινη: 37′ Σάρλια – 80′ Πάλμα, 89′ Νταρίντα

Διαιτητής:Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Απτοσόγλου (Αθηνών), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR:Τζαγκαράκης (Χανίων), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (84′ Πούχατς), Πέρεθ, Κουρμπέλης (77′ Παλάσιος), Μαντσίνι, Μπερνάρ (64′ Τσέριν), Κλεϊνχέισλερ (84′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (64′ Σπόραρ).

Άρης: Σιαμπάνης, Ενκουλού, Πίρσμαν, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Σγούρος (46′ Ρουπ), Ετέμπο, Νταρίντα (90+2′ Φαμπιάνο), Ιτούρμπε (65′ Γκαρσία), Χριστοδουλόπουλος (46′ Πάλμα), Γκρέι (46′ Καμαρά).




Η τελική βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This