Η Γουέστ Χαμ «έκλεψε» το Κόνφερενς Λιγκ από τη Φιορεντίνα με γκολ στο 90′ – Τα βίντεο των γκολ

Must Read

Στο 90ο λεπτό το σκορ στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ στην Πράγα ήταν στο 1-1 κι όλα έδειχναν ότι όπως και στον αντίστοιχο του Γιουρόπα ο κάτοχος του τίτλου θα αναδεικνυόταν στην παράταση ίσως και στα πέναλτι. Μόνο που σε εκείνο το λεπτό ο Βραζιλιάνος Πακετά, η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Γουέστ Χαμ αποφάσισε να αποσβέσει ένα μέρος της επένδυσης των 50 εκ. ευρώ. Έβγαλε υποδειγματική κάθετη πάσα στον Μπόουεν ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, «έγραψε» το 2-1 κι έστειλε συμπαίκτες και οπαδούς στα ουράνια και τους Ιταλούς της Φιορεντίνα στα… τάρταρα.




Η Γουέστ Χαμ 58 χρόνια μετά τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο επιστρέφει σε νικηφόρους τελικούς εκτός συνόρων και σώζει μια χρονιά… καταστροφική που ενώ άρχισε με πολλές φιλοδοξίες στο τέλος κυνηγούσε την παραμονή στην Πρέμιερ.

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος ο τελικός είχε γκολ και συγκινήσεις στο β’. Στο 62′ από εύστοχο πέναλτι του Μπενραχμά (το παραχώρησε ο Μπιράγκι)΄άνοιξε το σκορ για τα «σφυριά»




Η Φιορεντίνα «απάντησε» πέντε λεπτά αργότερα. Στπο 67′ με τον Μποναβαντούρα…




Η Γουέστ Χαμ θα βάλει στο ταμείο της πέντε εκ. ευρώ για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή της παρουσία και τη νέα χρονιά, κάτι που δεν είχε πετύχει μέσω πρωταθλήματος με απευθείας συμμετοχή μάλιστα συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα. Η Φιορεντίνα θα… παρηγορηθεί με 3,5 εκ. ευρώ που είναι το μπόνους για την φιναλιστ.

Φιορεντίνα: Τερατσάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι (84′ Ιγκόρ), Μπιράγκι, Μποναβεντούρα, Άμραμπατ, Μαντράγκορα (90′ Μπαράκ), Γκονσάλες, Γιόβιτς (46′ Καμπράλ), Κουαμέ (62′ Σαπονάρα)
Γουέστ Χαμ: Αρεολά, Τσούφαλ, Ζουμά (61′ Κέρερ), Αγκέρντ, Έμερσον, Σούτσεκ, Ράις, Πακετά, Μπόουεν, Αντόνιο (90′ Ογκμπόνα), Μπενραχμά (76′ Φορνάλς)

 

 

 

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This