Μόνο ο ελ Αραμπί σκοράρει στα φιλικά του Ολυμπιακού – Γκολ και στο 1-1 με τη Νόρτζελαντ!

Must Read

Στα 36 του χρόνια ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εξακολουθεί να αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» του Ολυμπιακού. Σε δύο φιλικά προετοιμασίας έχει σημειώσει τρία γκολ, όσα ακριβώς και η ομάδα του. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μπορεί να χειροκροτά τις επιδόσεις του ποδοσφαιριστή, αλλά στην άκρη του μυαλού του έχει και τον αριθμό 36 που είναι τα χρόνια του επιθετικού του.

Στον αγώνα με την Σλοβάτσκο (2-1) «χτύπησε» δύο φορές. Στο 1-1 με τη Νόρτζελαντ, 2η στο πρωτάθλημα Δανίας ήταν αυτός που ισοφάρισε.

Το δεύτερο φιλικό των «ερυθρόλευκων» κατάδειξε προτερήματα, αλλά και αδυναμίες. Στα πρώτα η όρεξη κάποιων ποδοσφαιριστών, στα δεύτερα τα αβίαστα λάθη που ανάγκασαν το νέο τεχνικό να βάλει αρκετές φορές τις φωνές.

Από μια αψυχολόγητη ενέργεια του Ροντινέι που ανέτρεψε τον Οσμάν προήλθε το πρώτο γκολ των Δανών στο 42′. Ήταν πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Ιντκβάρτσεν. Ο Ελ Αραμπί ισοφάρισε (1-1) στο 55′ έπειτα από συνδυασμό με τον Μασούρα.

Η ομάδα από τη Δανία έδειξε πιο έτοιμη αφού το πρωτάθλημα στη χώρα της αρχίζει την επόμενη εβδομάδα.

Το επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού είναι την Τετάρτη με αντίπαλο την Σαμπάχ, 2η στο πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης (46′ Τζολάκης), Ροντινέι (78′ Ανδρούτσος), Ρέτσος (78′ Μπαγκαλιάνης), Μπα (88′ Πέπε), Ρέαμπτσουκ (65′ Βρουσάι), Χουάνγκ (46′ Καρβάλιο), Μπουχαλάκης (65′ Ντόη), Μασούρας, Μπιέλ (65′ Λιάτσος), Φορτούνης (46′ Ραμόν), Ελ Αραμπί (78′ Μπουτούτσι).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This