Μυστικά πόκερ που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες του Rabona

Must Read

Το πόκερ δεν είναι μόνο ψυχαγωγία και πηγή έντονων συναισθημάτων, αλλά και ένας καλός τρόπος να δοκιμάσετε την τύχη σας. Ωστόσο, ορισμένοι αρχάριοι παίζουν σε μειονεκτική θέση. Γιατί λοιπόν το πόκερ αποτελεί την κύρια πηγή εισοδήματος για κάποιους ανθρώπους και απογοήτευση για άλλους; Ο λόγος είναι ότι τα επιτυχημένα μέλη της Rabona γνωρίζουν κάποια μυστικά του πόκερ και διαθέτουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για ένα επιτυχημένο παιχνίδι στο https://rabonacasino.gr/.

Οι ακόλουθες ιδιότητες ενός επιτυχημένου παίκτη πόκερ αντιπροσωπεύουν τα μυστικά του πόκερ που εφαρμόζονται στο παιχνίδι.

Το πόκερ δεν είναι ένα παιχνίδι τύχης, αλλά μάλλον ένα παιχνίδι λογικής. Φυσικά, στο πόκερ υπάρχει μια ορισμένη ποσότητα ρίσκου και τύχης, αλλά μακροπρόθεσμα, όλα αυτά τα μικρά πράγματα απλά χάνουν τη σημασία τους. Η κατανόηση του νοήματος της μελλοντικής προοπτικής είναι η βάση ενός επιτυχημένου παιχνιδιού. Μόνο ένας υπομονετικός παίκτης μπορεί να συνεχίσει να παίζει σωστά μετά από μερικά δύσκολα χτυπήματα ή κατά τη διάρκεια ενός downstream.

Η πειθαρχία είναι ζωτικής σημασίας

Η πειθαρχία είναι εξίσου σημαντική για ένα επιτυχημένο παιχνίδι στο Rabona. Οι πολύωρες συνεδρίες είναι κουραστικές και το σωστό παιχνίδι γίνεται πιο δύσκολο. Ένας πειθαρχημένος παίκτης ξέρει πότε πρέπει να φύγει από το τραπέζι και αυτό δεν θα είναι πρόβλημα γι’ αυτόν. Ορισμένοι παίκτες πόκερ φτιάχνουν ακόμη και το πρόγραμμα του παιχνιδιού τους, αναφέροντας λεπτομερώς τη διάρκειά του και τον αριθμό των συνεδριών. Ένας πειθαρχημένος παίκτης μπορεί να δώσει εντολή στον εαυτό του να εγκαταλείψει το παιχνίδι αφού χάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό buy-in.

Στοχεύοντας

Εκτός από την υπομονή και την πειθαρχία, είναι απαραίτητο να δούμε τα πράγματα φιλοσοφικά. Η ήττα και η νίκη δεν έχουν σημασία για έναν έμπειρο παίκτη, τον ενδιαφέρει μόνο το κέρδος. Ένα επιτυχημένο παιχνίδι στο Rabona δεν συνεπάγεται μια συνεχή ομαλή αύξηση, επειδή ένας παίκτης μπορεί να χάσει τα πάντα μέσα σε μια εβδομάδα, να κάνει ξανά μια κατάθεση και να κερδίσει ακόμα περισσότερα από ό,τι ήταν. Αυτό είναι το μυστικό του πόκερ – η ηρεμία, που εξαρτάται από έναν ξεκάθαρο στόχο.

Aναλυτική σκέψη

Αν έχετε αναλυτικό μυαλό, μπορείτε να είστε επιτυχημένοι στο πόκερ, επειδή έχετε ήδη ουσιαστικά κατακτήσει το πολύ αποτελεσματικό μυστικό του πόκερ: τη συνεχή ανάλυση. Διαφορετικά, οι αναλυτικές σας ικανότητες πρέπει να αναπτυχθούν, φυσικά, αν θέλετε να αποκτήσετε πλεονέκτημα. Συμπληρώνοντας με προσοχή, η ανάλυση του παιχνιδιού των αντιπάλων σας θα σας βοηθήσει να προβλέψετε τις ενέργειες των αντιπάλων σας με μεγάλη πιθανότητα και να αποκαλύψετε τα φύλλα τους.

Προθυμία και επιθυμία να μάθετε περισσότερα

“Ένας αιώνας ζωής είναι ένας αιώνας μάθησης” – αυτή η σοφία ισχύει για όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ζωής και, φυσικά, δεν αποτελεί εξαίρεση. Χωρίς μια καλή θεωρητική βάση η πρακτική γίνεται αναποτελεσματική και ασύμφορη, οπότε συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερα καλά βιβλία και άρθρα στις προοπτικές σας για το πόκερ. Το απλό διάβασμα δεν θα σας ωφελήσει καθόλου. Πρέπει να δουλέψετε με τα βιβλία και τα άρθρα κατανοώντας, εφαρμόζοντας και τροποποιώντας τις γνώσεις που αποκτάτε.

Τα παραπάνω προσόντα πρέπει να διαθέτει κάθε παίκτης πόκερ που θέλει να γίνει επιτυχημένος παίκτης. Στο πόκερ, όπως και στη ζωή, είναι απαραίτητο να βελτιώνετε συνεχώς τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, να εμπλουτίζετε τη θεωρητική και πρακτική σας βάση και να μην υποχωρείτε ποτέ από τον επιδιωκόμενο στόχο.

Χρησιμοποιήστε τα μαθηματικά στο πόκερ

Ας συνεχίσουμε να εξετάζουμε τα μυστικά του πόκερ – μαθαίνοντας πώς να κερδίζετε μέσω των μαθηματικών. Αποδεικνύεται μυστήριο για πολλούς αρχάριους ότι οι επαγγελματίες κάνουν πολλούς υπολογισμούς όταν ποντάρουν τα φύλλα τους. Με βάση τους μαθηματικούς υπολογισμούς, είναι δυνατόν να λαμβάνονται κερδοφόρες αποφάσεις στους γύρους συναλλαγών.

Ένας αρχάριος πρέπει πρώτα να μάθει πώς να υπολογίζει τα outs και τις αποδόσεις του ποτ. Στην πρώτη περίπτωση, θα γνωρίζετε τον αριθμό των φύλλων στην τράπουλα, τα οποία θα βοηθήσουν να ολοκληρωθεί ή να ενισχυθεί ο συνδυασμός, και στη δεύτερη – πόσο επικερδές είναι να βάλετε χρήματα στο ποτ.

Οι μαθηματικοί υπολογισμοί σας επιτρέπουν να πάρετε ποσοστά. Σε αυτά πρέπει να βασίζεστε όταν παίρνετε αποφάσεις στους κύκλους των συναλλαγών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This