Η ΠΑΕ ΑΕΚ δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη

Must Read

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιώργο Κοσμά και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ανθή Παπακώστα επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο τη μητέρα του αδικιχαμένου Μιχάλη, αλλά και τους τρεις τραυματίες οπαδούς της Ένωσης που νοσηλεύονται σε αυτό.

Η μητέρα του Μιχάλη είχε καρδιολογικές ενοχλήσεις. Της μετέφεραν τα συλλυπητήρια σε αυτήν και στον αδελφό του Μιχάλη και εκδήλωσαν την πρόθεση να καλύψει η ΠΑΕ τα έξοδα της κηδείας. Η μητέρα και ο αδελφός του Μιχάλη ευχαρίστησαν για την προσφορά, αλλά όπως δήλωσαν θα ήθελαν οι ίδιοι να κάνουν κάτι τελευταίο για τον δικό τους άνθρωπο.

Παράλληλα μετέφεραν το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για συμπαράσταση στην οικογένεια με όποιο τρόπο χρειαστεί.

Συμπαράσταση εξέφρασαν και στους τραυματίες οπαδούς που νοσηλεύονται. Τους τονίστηκε ότι η ΠΑΕ έκανε ότι μπορούσε για να μην συμβούν τα τραγικά γεγονότα το βράδυ της Δευτέρας, αλλά από ένα σημείο και πέρα τα γεγονότα και οι παραλείψεις των υπεύθυνων τους ξεπέρασαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This