«Έβγαλε γλώσσα» στη Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός και νίκη με 1-0

Must Read

Χάθηκε η μπάλα στη Λεωφόρο, όχι μόνο στη φάση του 83’ όταν οι Κλεϊνσχέιλερ, Ιωαννίδης και Μπερνάρ την «έκρυψαν» και ο Βραζιλιάνος την έστειλε στα δίχτυα. Ήταν ένα γκολ που με βάση την εικόνα του αγώνα έπρεπε να έχει σημειωθεί πολύ νωρίτερα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν… αυθάδης απέναντι στη Μαρσέιγ, έβγαλε γλώσσα σε μια ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ από τους «πράσινους», με τεράστια εμπειρία σε ευρωπαϊκούς αγώνες και συμμετοχή σε ένα από τα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.




Κι όμως απέναντι σε αυτή την ομάδα δεν είχε απλά κατοχή της μπάλας και ευκαιρίες, πολλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να έχουν μετατραπεί σε γκολ. Ο Σπόραρ στο 54’, ο Μαντσίνι στο 57’, ο Βιλένα στο 59’, ο Τζούρισιτς και ο Κλεϊνσχέιλερ στο 70’ είναι ένας κατάλογος χαμένων γκολ που θα απέδιδαν δικαιοσύνη.

Τελικά το «χρυσό γκολ» για τη ρεβάνς στη Μασαλία (15/8) που παραμένει…ανηφορική το σημείωσαν οι τρεις αλλαγές του Γιοβάνοβιτς. Αλλαγές που έγιναν απλά να μπουν…. φρέσκα πόδια στο ματς κι όχι επειδή υστέρησε κάποιος παίκτες. Ακόμα κι ο Τζούρισιτς που δεν έκανε τις φαντεζί ενέργειες προηγούμενων αγώνων περνά στα πρόσωπα του ματς αφού κέρδισε τις δύο κίτρινες κάρτες από τον Κοντογκμπιά που στο 65’ πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός προσπάθησε και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατοχή ήταν 63-37 υπέρ των «πράσινων» που κατάφεραν να σταματήσουν τους αντιπάλους τους. Ελέγχοντας το ρυθμό περίμεναν την ευκαιρία για να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Το σουτ από τον Ρούμπεν στο 10’ (άουτ) και η κεφαλιά άουτ του Γεντβάι ήταν οι καλύτερες στιγμές του. Η Μαρσέιγ από την πλευρά της είχε τη δική της καλή στιγμή με τον Ομπαμεγιάνγκ (άουτ) έπειτα από λάθος του Μάγκνουσον.

Κόκκινη: 65’ Κοντογκμπιά (2η κίτρινη)

Κίτρινη: 43’ Τζούρισιτς, 77’ Πέρεθ, 89’ Μπερνάρ – 1’ Κοντογκμπιά, 16΄Εντιαγιέ, 31΄Μπαλέρντι

Διαιτητής: Ίστβαν Κόβακς (Ρουμανία)

Βοηθοί: Βασίλιε Φλορίν Μαρινέσκου, Οβίντιου Αρτένε (Ρουμανία)

4ος: Μαρτσέλ Μπίρσαν (Ρουμανία)

VAR: Πάολο Βέρι (Ιταλία)

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Χουάνκαρ (79’ Μπλαντένοβιτς), Μάγκνουσον, Γεντβάι, Βαγιαννίδης – Πέρεθ, Βιλένα (79’ Τσέριν), Τζούρισιτς (71’ Μπερνάρ) – Βέρμπιτς (58’ Κλεϊνσχέισλερ), Μαντσίνι, Σπόραρ (71’ Ιωαννίδης).

Μαρσέιγ (Μαρσελίνο): Λόπεθ, Κλος, Ζιγκό, Μπαλέρντι, Λόντι, Βερετού (76’ Γκεντουζί), Κοντογκμπιά, Ουνάχι (67’ Ρονγκιέρ), Εντιαγέ (75’ Μουγκιέ), Σαρ (75’ Αρίτ), Ομπαμεγιάνγκ (86’ Μπεμπά).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This