Ο πρόεδρος της Τίγκρες στην Κολομβία δολοφονήθηκε έπειτα από εντός έδρας ήττα

Τον σκότωσαν μπροστά στην κόρη του

Must Read

Ο πρόεδρος της Τίγκρες, ομάδα που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Κολομβία, έπεσε νεκρός από πυρά δύο άγνωστων άνδρών. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο Έντγκαρ Πάες δολοφονήθηκε όταν επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του μπροστά τα μάτια της κόρης του, η οποία είναι καλά στην υγεία της.

Δύο άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανές, έστησαν ενέδρα στον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας μετά την ήττα από την Ατλέτικο. Σύμφωνα με τις Αρχές της Κολομβίας, η δολοφονική επίθεση συνδέεται ευθέως με το αποτέλεσμα του αγώνα.

«Η δέσμευσή του στην ομάδα και η απόλυτη αφοσίωσή του στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην επικράτειά μας άφησαν αποτύπωμα σε όλους εκείνους που είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν» έγραψε η Τίγκρες στα social media.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Κολομβίας αναφέρει: «Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κολομβίας και η Εκτελεστική Επιτροπή της εκφράζουν την λύπη της για τον θάνατο του Έντγκαρ Πάες, προέδρου του συλλόγου Τίγκρες. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και συνοδεύουμε την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς στον πόνο τους».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This