Πρωταγωνιστής το VAR στην Opap Arena, 2-1 η ΑΕΚ τον Ατρόμητο

Must Read

Αποθέωση του… VAR στην Opap Arena με την ΑΕΚ να παίρνει δύσκολη νίκη με 2-1 σε ένα ματς που καθόρισαν, σωστά, τέσσερις αποφάσεις μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας. Ένα ματς που εάν δεν υπήρχε το VAR θα άφηνε τεράστια ερωτηματικά.

Η πρώτη φάση στο 31′ όταν από σουτ του Αραούχο η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, τη διεκδίκησε ο Μάνταλος, αλλά ο Τσακμάκης τον ανέτρεψε. Ήταν μια δύσκολη φάση που επιβεβαιώθηκε από την τεχνολογία. Ο Άμραμπτ ανέβαλε την εκτέλεση κι όπως πέρσι με τον ίδιο αντίπαλο σκόραρε με τον ίδιο τρόπο (1-0).

Η δεύτερη φάση στο 78′ όταν από κόρνερ του Έλντερ ο Έρλινγκμαρκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά όπως έδειξε ο έλεγχος της φάσης ο… σκόρερ ήταν οριακά σε θέση οφ σάιντ και το 1-0 παρέμεινε.

Η τρίτη στο 87′ όταν ο Ανγκελιέφσκι ανατράπηκε από τον Σιμάνσκι που είδε την κόκκινη κάρτα. Ο ίδιος παίκτης που κέρδισε το πέναλτι το εκτέλεσε και ισοφάρισε σε 1-1.

Η τέταρτη στο 90+2 όταν ο Έρλινγκμαρκ ανέτρεψε τον Μάνταλο. Νέα εξέταση της φάσης νέο πέναλτι και ο Γκατσίνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Το ματς ήταν συναρπαστικό, ο Ατρόμητος βλέποντας το… ρευστό 1-0 ανέβασε στροφές προς το τέλος του παιχνιδιού. Στο 77′ ο Στάνκοβτς υποχρεώθηκε στην επέμβαση του αγώνα σε μακρινό σουτ του Έλντερ, ενώ στο 90+12′, στην τελευταία φάση ο Χατζισαφί πρόλαβε την μπάλα επάνω στη γραμμή στην προσπάθεια του Ανγκελιέφσκι να ισοφαρίσει.

Η ΑΕΚ ίδρωσε να φθάσει στη νίκη αφού στο β’ μέρος έδειξε να… αδειάζει απο ενέργεια. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα να μπει στο ματς και να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς.

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Νίκος σάββας (Σερρών)

4ος: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας), ΑVAR: Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου)

Κόκκινη: 88′ Σιντιμπέ

Κίτρινη:37′ Τσακμάκης, 45+1′ Γιουμπιτάτα, 90+2′ Ερλινγκμαρκ – 75′ Χατζισαφί, 84′ Κάλενς

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Κάλενς, Χατζισαφί, Γιόνσον (73′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Άμραμπατ (61′ Ελίασον), Πισάρο (61` Γκατσίνοβιτς), Αραούχο, Πόνσε (61′ Ζίνι)

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Κούντε (55′ Καμαρά), Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάτα (68′  Φριντγιόνσον), Ρομπάιγ (56΄Βαλέντσια), Κούεν (46′ ‘Εντερ Γκονζάλεθ), Βέργος (68’ Ανγκελιέφσκι).

 

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική

Κυριακή 1/10

15:00 Λαμία – Παναιτωλικός

16:30 Βόλος – Πανσερραϊκός

17:30 Άρης – Κηφισιά

19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

Δευτέρα 2/10

18:00 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

20:00 ΟΦΗ – ΑΕΚ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This