Μπέος: «Δεν τιμά την Αστυνομία η αδυναμία της να αντιμετωπίσει μια χούφτα φανατικών»

Στα απόνερα των επεισοδίων

Must Read

Η επόμενη μέρα στον Βόλο βρίσκει ένα Πανθεσσαλικό γυαλιά καρφιά και ένα ελληνικό ποδόσφαιρο ξανά στα τάρταρα, στην ανυποληψία και στον ξεπεσμό με όσα συμβαίνουν…

Ο πρόεδρος του Βόλου και δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε νέα τοποθέτηση για τα όσα συνέβησαν στο επεισοδιακό ματς με τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά, η τοποθέτησή του:

«Αναμφίβολα τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο προκαλούν θλίψη και βλάπτουν πάνω από όλα το ίδιο το ποδόσφαιρο. Ως Δήμαρχος και απλός φίλαθλος, και όχι ως παράγοντας του ποδοσφαίρου, διερωτώμαι, ωστόσο, για τη συνεχιζόμενη συμπεριφορά της Αστυνομίας που στην προσπάθειά της να επιβάλλει την τάξη και την ηρεμία πυροδοτεί μεγαλύτερες εντάσεις και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις τάξεις των υγιών φιλάθλων, ακόμη και μικρών παιδιών, αλλά και αυτών των ποδοσφαιριστών, που υποφέρουν από την αλόγιστη και γενικευμένη χρήση χημικών και βομβίδων κρότου – λάμψης.

Είναι απογοητευτικό και δεν τιμά την Αστυνομία η αδυναμία της να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μια ολιγάριθμη ομάδα, μια χούφτα φανατικών οπαδών, που κάθε φορά προκαλούν τις εντάσεις, και εν τέλει «τιμωρεί» το σύνολο των φιλάθλων, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε επισημάνει στις συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας, χωρίς δυστυχώς να εισακουόμαστε. Λύση, επαναλαμβάνω δεν είναι η γενικευμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψης. Ελπίζω οι ιθύνοντες να συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Να το προστατεύουμε και όχι, εκούσια ή ακούσια, να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά εκείνων που προσπαθούν να το υπονομεύσουν και να το υποβαθμίσουν ως μείζον κοινωνικό γεγονός».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This