Συγκέντρωση στου Ρέντη εξαγγέλει για το απογευμα ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός για τις προσαγωγές των οπαδών του!

Must Read

Μετά τη συνέντευξη τύπου στις αρχές της εβδομάδας για τις νομικές ενέργειες σε βάρος της αστυνομίας για τις προσαγωγές οπαδών του, ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός κλιμακώνει τις κινήσεις του.

Με σημερινή ανακοίνωση καλεί τους οπαδούς του που ήταν στον επίμαχο αγώνα βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό και προσήχθησαν από την Αστυνομία για εξακρίβωση, μαζί με τους δικηγόρους τους, σε συγκέντρωση στο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη για «συντονισμό των περαιτέρω νομικών ενεργειών» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι η απαγόρευση εισόδου οπαδών στους αγώνες βόλεϊ, αλλά και όλων των ερασιτεχνικών τμημάτων σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, είναι ελεύθερη η παρουσία οπαδών, με εξαίρεση τον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού που γίνεται στο ίδιο γήπεδο το Σάββατο.

Είναι φανερό ότι οι «ερυθρόλευκοι» μετατοπίζουν το θέμα των επεισοδίων στις προσαγωγές των οπαδών τους και δεν αποκλείεται στους επόμενους αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων να υπάρχει έντονη παρουσία με πανό διαμαρτυρίας και σχετικές εκδηλώσεις.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού αποφεύγει την αναφορά στα επεισόδια και τον τραυματισμό του ηλικίας 31 χρόνων αστυνομικού που δίνει μάχη για τη ζωή του.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανταποκρινόμενος σε δεκάδες αιτήματα φιλάθλων και συμμεριζόμενος την δίκαιη αγανάκτηση των προσαχθέντων και των συγγενών τους, για την κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών τους δικαιωμάτων και την τεράστια ηθική, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία που αδικαιολόγητα υπέστησαν από τις πρωτοφανείς αστυνομικές πρακτικές, προσκαλεί σε ανοιχτή συνάντηση την Τετάρτη 13/12/2023, ώρα 19:30, στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη». Η παρουσία των προσαχθέντων και των νομικών τους συμβούλων είναι σημαντική, διότι θα συζητηθεί ο συντονισμός των περαιτέρω νομικών ενεργειών για την αποκατάσταση των σωματικών και ηθικών βλαβών των φιλάθλων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This