Όλα… τούμπα στο φινάλε με την ισοφάριση του ΠΑΟΚ στο 1-1 με την ΑΕΚ

Must Read

Η ΑΕΚ μέχρι το 89′ κρατούσε σφιχτά στα χέρια της το τρίποντο της νίκης που θα την έφερνε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ έβλεπε να χάνει όχι μόνο το ντέρμπι στο γήπεδο του, αλλά και την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα.

Όμως στο… παρά ένα του 90λεπτου, στο 89′ όλα άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι που είχαν… προειδοποιήσει στο 80′ με σουτ άουτ από τον Κωνσταντέλια και στο 81′ με δοκάρι του Ντεσπόντοφ, κέρδισαν φάουλ. Το εκτέλεσε ο Τάισον και βρήκε στην καρδιά της Ένωσης τον Κεντσιόρα ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε (1-1).

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Μετά από το άτεχνο α’ ημίχρονο με τον δυνατό αέρα να χαλά όλες τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ήρθε το γκολ σε μια φάση που… χάθηκε η μπάλα. Πινέδα, Λιβάι συνδυάστηκαν, τελικός παραλήπτης έγινε ο Ελίασον που βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και άνοιξε το σκορ.

Οι αλλαγές του Αλμέιδα δεν φρέσκαραν την Ένωση. Το αντίθετο έγινε από πλευράς Λουτσέσκου. Ο Κωνσταντέλιας που έπαιζε με  πυρετό μετά από ίωση που του παρουσιάστηκε την Παρασκευή, πέρασε στον αγώνα στο 72′ και δημιούργησε προβλήματα, ενώ μια ακόμα βοήθεια από τον πάγκο, ο Ντεσπόντοφ είχε δοκάρι.

Επί της ουσίας η ισοπαλία δεν αλλάζει πολλά στη μάχη της κορυφής, απλά βάζει και τον Παναθηναϊκό στη μάχη που πέρασε δεύτερος στο «-1» από τον ΠΑΟΚ και στο «+1» από την ΑΕΚ.

Διαιτητής:Αλιγιάρ Αγκάγιεβ (Αζερμπαϊτζάν)
Βοηθοί: Ζεϊνάλ΄Ζεϊνάλοβ, Ακίφ Εμιράλι (Αζερμπαϊτζάν)
4ος: Αριστοτέλης Διαμαντοπουλος (Αρκαδίας)
VAR: Ελγίν Μισίγιεν (Αζερμπαϊτζάν), AVAR: Ράινχαρντ Μπαουξμπάουμ (Αν. Αττικής)
Κίτρινη: 33′ Σαμάτα – 25′ Ρότα, 35′ Βίντα, 88′ Κάλενς, 90+1′ Τόμας
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (7′ Ότο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (77′ Σβαμπ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς (72΄Κωνσταντέλιας), Μουργκ (60′ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (77′ Τόμας).
ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα 83′ Λιούμπισιτς), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον (73′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (83′ Ζίνι), Τσούμπερ (83′ Αραούχο), Γκαρσία (75′ Πόνσε).

Έγιναν…

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 4-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-0
Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0
Κηφισιά – Βόλος 0-0
Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός 0-3
Λαμία – Παναιτωλικός 2-1

Η Βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός έχει μηδενιστεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο και του έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Η επόμενη αγωνιστική (23η)

Σάββατο 17/2

19:30 Ατρόμητος – Άρης
20:30 Παναθηναϊκός – Λαμία

Κυριακή 18/2

15:30 Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα
19:00 ΑΕΚ – Κηφισιά
20:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Δευτέρα 19/2

17:30 ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
18:00 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This