Το πρώτο μήνυμα του Μπάμπα και το ευχαριστώ στον Βαγιαννίδη

Must Read

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμα, ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ διοανυκτέρευσε σε νοσοκομείο της Αθήνας και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Στην πρώτη του ανάρτηση ο ποδοσφαιριστής υπόσχεται να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα, αλλά αποκαλύπτει ότι ο αντίπαλος του με τον οποίο συγκρούστηκε και τραυματίστηκε διανυκτέρευσε δίπλα του στο νοσοκομείο!

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Γεια σας, ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές τις τελευταίες 12 ώρες. Ευτυχώς αναρρώνω καλά και δεν έχω υποστεί μεγάλη ζημιά. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον Γιώργο Βαγιαννίδη που με πρόσεξε προσωπικά στο νοσοκομείο. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, όμως σύντομα θα τρέχω ξανά πάνω-κάτω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This