Με Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Με Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ!

Όλα τα ζευγάρια

Must Read

Το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός στην φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Με την κληρωτίδα να φέρνει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ ξανά στην Ελλάδα, αυτή την φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Πιο δύσκολο έργο έχουν οι Θεσσαλονικείς, που θα αντιμετωπίσουν την γνώριμη Ντινάμο, την οποία είχε αποκλείσει το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League. Το πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα το δώσει στο Ζάγκρεμπ στις 14 Μαρτίου, με την ρεβάνς να διεξάγεται μία εβδομάδα αργότερα στην Τούμπα. Στον προηγούμενο γύρο οι Κροάτες άφησαν εκτός συνέχειας την Μπέτις του Παπασταθόπουλου.

Πιο βατή κρίνεται η αποστολή του Ολυμπιακού, που μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος, θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι. Επιπλέον πλεονέκτημα για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι θα δώσουν σε ουδέτερο γήπεδο το εκτός έδρας παιχνίδι, αφού δεν γίνονται ευρωπαϊκοί αγώνες στο Ισραήλ. Το πρώτο ματς θα γίνει στο Καραϊσκάκη (7/3), με τον επαναληπτικό μία εβδομάδα αργότερα. Η Μακάμπι είχε περάσει απευθείας στους «16», αφού τερμάτισε πρώτη σε όμιλο με Γάνδη, Ζόρια και Μπρέινταμπλικ.

Tα οκτώ ζευγάρια:

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ
Άγιαξ – Άστον Βίλα
Μόλντε – Μπριζ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Φενέρμπαχτσε
Στουρμ – Λιλ
Μακάμπι Χάιφα – Φιορεντίνα
Σερβέτ – Πλζεν






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This