Επέστρεψε στις νίκες στην Καλιφόρνια ο Τσιτσιπάς

Πλέον με τον «κακό του δαίμονα» στον 3ο γύρο

Must Read

Είχε μάλλον εύκολο έργο για αρχή και ήταν η ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες ενόψει της συνέχειας! O Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόλις 68 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γάλλου Νο273 του κόσμου, Λούκας Πούιγ, με 6-3, 6-2. Παίρνοντας έτσι σβηστά την πρόκριση στον 3ο γύρο του Indian Wells για 3η φορά στην καριέρα του, επιστρέφοντας στις νίκες στο τουρνουά μετά τον Μάρτιο του 2022.

Πλέον, ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Φράνσις Τιαφό, κόντρα στον οποίον δυσκολεύεται παραδοσιακά και έχει αρνητικό ρεκόρ. Ο 26χρονος Αμερικανός, Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από νίκη με 6-3, 6-3 επί του Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Για τον Τσιτσιπά εξάλλου αυτή ήταν η 10η νίκη στη σεζόν (10-4), αλλά και η 6η στη διοργάνωση (6-5), διατηρώντας το αήττητο απέναντι στον Γάλλο έχοντας κερδίσει και τις 4 μεταξύ τους αναμετρήσεις (4-0) και μάλιστα χωρίς να χάσει set.

O Τσιτσιπάς τελείωσε την αναμέτρηση με 8 άσους (2 διπλά λάθη), κέρδισε το 92% των πόντων πίσω από το πρώτο service (22/24) και το 59% από το δεύτερο (10/17), δεν απειλήθηκε με break-point από τον Γάλλο, ενώ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις 7 ευκαιρίες για break.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This