Τα… χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ στο 3-1 με τη Λαμία

Η συγκινητική αφιέρωση του Γιάννη Μιχαηλίδη

Must Read

Τα δύσκολα ματς που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή στην Opap Arena με την ΑΕΚ και την Πέμπτη με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, υποχρέωσαν τον Λουτέσκου να δώσει… ανάσες σε βασικούς παίκτες του. Ο αντίπαλος, η Λαμία, μέχρι τώρα ήταν ο «αδύναμος κρίκος» των πλέι οφ με δύο ήττες.

Μόνο που στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν είναι σίγουρο. Ένα λάθος του Κοτάρσκι έφερε τη Λαμία σε θέση… οδηγού. Ο Μαρτίνεθ το αξιοποίησε κι άνοιξε το σκορ (0-1).

Θα περίμενε κανείς ο Δικέφαλος να βγάλει αντίδραση απέναντι σε μια ομάδα που έχει χάσει και τις επτά φορές που είχε επισεφθεί την Τούμπα σε αγώνες πρωταθλήματος και είχε σημειώσει μόλις ένα γκολ.

Ε, συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε την κατοχή, αλλά η Λαμία ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες. Μάλιστα βρήκε δίχτυα στο 15′, το γκολ δεν μέτρησε μέσω VAR για οφ σάιντ του σκόρερ Τσιλούλη.

Ο κόσμος στην Τούμπα δυσφορούσε, ακούστηκαν και αποδοκιμασίες για να έρθει η ισοφάριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ήταν μια συγκινητική στιγμή καθώς ο παίκτης του ΠΑΟΚ αμέσως μετά το γκολ, κοίταξε τον ουρανό, γονάτισε και έδειξε προς τα εκεί. Πριν λίγες μέρες έχασε τον πατέρα του και σε αυτόν το αφιέρωσε.

Μπορεί στο β’ μέρος ο Λουτέσκου να έκανε όσες αλλαγές είχε δικαίωμα, η εικόνα του ΠΑΟΚ άλλαξε εντυπωσιακά, το ματς απέκτησε γρήγορο ρυθμό, ο Δικέφαλος έχανε το ένα γκολ μετά το άλλο, αλλά η νίκη φάνηκε στο 70′ με τον Σβαμπ που αποδείχτηκε «χρυσή αλλαγή» με σουτ έξω από την περιοχή. Ο ίδιος «έγραψε» το τελικό 3-1 με εύστοχο πέναλτι (το κέρδισε ο Σαμάτα από τον Κορνέζο)

Διαιτητής:Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου), Χρήστος Κορωνάς (Πειραιά)
4ος:Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
VAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου), AVAR: Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας)
Κίτρινη: 59′ Τζανετόπουλος, 67′ Σαντάνα, 80′ Τσιλούλης
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81′ Σάστρε), Κεντζιόρια, Μιχαηλίδης, Σοάρες (46′ Μπάμπα), Τσιγγάρας (46′ Μεϊτέ), Οζντόεφ 65′ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (46′ Τάισον), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.
Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες (46′ Σαντάνα), Τζανδάρης (90′ Βασιλαντωνόπουλος), Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (88′ Τόσιτς), Λέικ (78′ Στάνκο), Σλίβκα (78′ Μάλτσι).

Έγιναν
Ολυμπιακός – Άρης 3-0
Ακολουθεί
21:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (CS1HD)

Η Βαθμολογία

Η επόμενη (4η) αγωνιστική
Κυριακή 7/4
17:00 Λαμία – Ολυμπιακός (CS1HD)
19:30 Άρης – Παναθηναϊκός (NS Prime)
20:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (CS1HD)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This