Πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ, 3-0 τον Άρη

Must Read

Την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των πλέι οφ μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό (1-3), αλλά και ΑΕΚ (0-1), σημείωσε ο Ολυμπιακός. Νίκησε 3-0 τον Άρη σε ένα ματς που δεν αντέχει σε κριτική. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν οικονομία δυνάμεων όχι για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Λαμία, αλλά τον μεθεπόμενο, αυτόν με την Φενερμπαχτσέ στο Φάληρο για το Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Άρης που ξεκίνησε τη διαδικασία του «μίνι πρωταθλήματος με δύο νίκες (ΠΑΟΚ εκτός και Λαμία εντός) δεν κατάφερε να αντιδράσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τις αλλαγές του Άκη Μάνζιου είχε δύο χαρακτηριστικές ευκαιρίες όλες κι όλες. Η μια στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Φαμπιάνο και η δεύτερη στο τέλος με τον Φετφατζίδη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, σκόραρε στο 6′ με τον ελ Κααμπί με κεφαλιά έπειτα από γέμισμα του Φορτούνη. Ο ίδιος έχασε πέναλτι στο 39′. Το είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Μπράμπετς, αλλά η εκτέλεση αλά Πανένκα δεν ξεγέλασε τον Κουέστα.

Ο Ποντένσε στο 60′ «φάγισε» τη νίκη με τον Ποντένσε έπειτα από σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Καρβάλιο που είχε περάσει στον αγώνα στο 82′, στην πρώτη του ουσιαστική επαφή με την μπάλα «έγραψε» το 3-0 έπειτα από γύρισμα του Καρβάλιο.

Διαιτητής: Ερίκ Βατελιέ (Γαλλίας)
Βοηθοί: Χισάμ Ζακρανί και Αλεξί Οζιέ (Γαλλίας)
4ος: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας)
VAR: Μπενουά Μιλό (Γαλλίας), AVAR:Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Κίτρινη: 58′ Έσε, 71′ Ποντένσε – 39′ Μπράμπετς, 44′ Ζιλ
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (86′ Κίνι), Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο, Έσε, Φορτούνης (71′ Μασούρας), Ποντένσε (71′ Μαρτίνς), Γιόβετιτς (82′ Καρβάλιο), Ελ Κααμπί (82′ ελ Αραμπί).
Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ (46′ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζιλ (46′ Γκαρσία), Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ (78′ Φετφατζίδης), Νταρίντα, Σαβέριο (46′ Ζαμόρα), Μορόν (67′ Ανσαριφάρντ).

Ακολουθούν
19:30 ΠΑΟΚ – Λαμία (NS Prime)
21:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (CS1HD)

Η Βαθμολογία

Η επόμενη (4η) αγωνιστική
Κυριακή 7/4
17:00 Λαμία – Ολυμπιακός (CS1HD)
19:30 Άρης – Παναθηναϊκός (NS Prime)
20:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (CS1HD)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This