Οι αλλαγές έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό, 2-0 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Οι αλλαγές του Φατίχ Τερίμ έφεραν το πολύτιμο «διπλό» του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης». Το τελικό 2-0 της «πράσινης» νίκης οφείλονται στις εμπνεύσεις του Τούρκου τεχνικού.

Ο Τερίμ βλέποντας ότι στο α’ μέρος ο Παναθηναϊκός είχε μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει την πίεση που επιθυμούσε αποφάσισε να ρίξει στον αγώνα τον Σπόραρ και να παίξει με δύο επιθετικούς (5-3-2).

Δικαιώθηκε στο 62′ ο Σλοβένος με έξοχο τελείωμα (0-1). Στο 90+2′ τρεις ακόμα παίκτες που δεν ήταν ατο αρχικό σχήμα συβνδυάστηκαν. Μαντσίνι και Μλαντένοβιτς, η μπάλα ήρθε στον Τζούρισιτς που επειχείρησε το σουτ, η κόντρα στον Μπράμπετς ήταν αυτή που την έστειλε στα δίχτυα.

Νωρίτερα ο Άρης είχε χάσει μεγάλη ευκαρία για την ισοφάριση. Ακριβώς στο 90′ από κεφαλιά του Ανσαριφάρντ ο Γεντβάι και με εξουδετερωμένο τον Ντραγκόβκσι έδιωξε επάνω στη γραμμή!

Ο Παναθηναϊκός κατέφαρε όχι μόνο να προσαρμοστεί στην αλλαγή διάταξης του προπονητή του, αλλά και στην προσαρμογή στην άμυνα όταν ο Άκης Μάντζιος έκανε το ίδιο, να παίξει δηλαδή με δύο επιθετικούς. Και πάλι εκτός του Ντραγκόβσκι, το δίδυμο Ακαϊντίν και Γκεντβάι είχε τις λύσεις.

Ο Άρης για 17 αγώνες πρωταθλήματος στην έδρα του σκόραρε σε κάθε ματς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτή τη φορά έμεινε στο μηδέν. Είχε να συμβεί ένα χρόνο, πάλι σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό (5 Απριλίου 2023), ξανά με σκόρερ τον Σπόραρ, όχι στο 62΄, αλλά στο 69′!

Διαιτητής:Αλεξάνταρ Στάβρεφ (Σκόπια)
Βοηθοί: Ντέγιαν Κονσταντίνοφ, Γκόγκε Πετρέβσκι (Σκόπια)
4ος: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
VAR: Ίβαν Μπέμπεκ (Κροατίας), AVAR: Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου)
Κίτρινη: 45+1 Μορόν, 80′ Οντουμπάτζο – 21′ Βαγιαννίδης, 38′ Γεντβάι, 59′ Τσέριν
Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ (59′ Βερστράτε), Νταρίντα (73′ Τζούρασεκ), Γκαρθία (73′ Φετφατζίδης), Σουλεΐμάνοφ, Σαβέριο (73′ Ανσαριφαρντ), Μορόν.
Παναθηναϊκός (Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ (77′ Μλαντένοβιτς), Γέντβαϊ, Ακαϊντίν, Μπακασέτας (88′ Μαντσίνι), Μπερνάρ (73′ Τζούρισιτς), Τσέριν, Παλάσιος (46′ Σπόραρ), Αράο, Ιωαννίδης (90+1′ Ιωαννίδης).

Έγινε…
Λαμία – Ολυμπιακός 1-5
Ακολουθεί
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η Βαθμολογία

Η επόμενη (5η) αγωνιστική
Κυριακή 14/4
17:00 Παναθηναϊκός – Λαμία
20:30 ΑΕΚ – Άρης
Τετάρτη 1/5
19:00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Η μεθεπόμενη (6η) αγωνιστική
Κυριακή 21/4
17:00 Λαμία – Παναθηναϊκός
19:30 Άρης – ΑΕΚ
20:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This