Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού έγινε απλή νίκη, 3-2 με την Φενερμπαχτσέ – Πήγε στράφι η καλή εμφάνιση του Φορτούνη

Must Read

Στον Κώστα Φορτούνη δεν αρέσουν τα πολλά λόγια. Μιλά στο γήπεδο με τον δικό του τρόπο. Και στον  αγώνα με την Φενερμπαχτσέ ήταν ποδοσφαιρικά… πολυλογάς! Άνοιξε το σκορ (8′), έκανε την ασίστ στο δεύτερο (32′) και γενικά ήταν αυτός που πήρε στους… ώμους του τον Ολυμπιακό στο 3-2 με την τουρκική ομάδα.

Μόνο που η εξαιρετική εμφάνιση των δύο σκόρερ (Φορτούνης, Γιόβετιτς), των Τσικίνιο και Έτσε και έτρεξαν πολύ και υποχρέωσαν σε διαδοχικά λάθη τους αντιπάλους της πήγε… στράφι.

Ο Ολυμπιακός, ενώ μπορούσε να εξασφαλίσει από το πρώτο ματς την πρόκριση με μεγάλο σκορ, στράβωσε για την ελληνική ομάδα με δικά της λάθη!

Το «αχρείαστο» πέναλτι, στο 67′, που παραχώρησε ο Ρέτσος ήταν το πρώτο. Ο Σάμουελ είχε χάσει την μπάλα όταν ανατράπηκε από τον αμυντικό του Ολυμπιακού που εκτός των άλλων ήταν στο όριο καρτών και δεν παίζει στη ρεβάνς.

Η μείωση του σκορ έδωσε αυτοπεποίθηση στη Φενέρ που απέναντι στον κουρασμένο Ολυμπιακό βρήκε και δεύτερο γκολ στο 74′ με τον Καχβετσί κι ότι καλό είχε χτιστεί στα προηγούμενα λεπτά κινδύνευε να χαθεί.

Έστω και αργά ο Μιντιλίμπαρ φερέσκαρε την ενδεκάδα για να διασφαλίσει τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη, αλλά και γερό μάθημα για τη ρεβάνς στην Πόλη που δεν θα έχει τους οπαδούς του. Η Φενέρ είναι μια ομάδα που κάνει εύκολα λάθη, αλλά εάν της δλώσεις δικαιώματα γίνεται επικίνδυνη.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα που θα προκροθεί στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού της Άστον Βίλα με τη Λιλ.

8′ Το 1-0 με τον Κώστα Φορτούνη…



32′ Από ασίστ του Φορτούνη, ο Γιόβετιτς… 2-0



57′ Ο Τσικίνιο μετατρέπει τη νίκη σε θρίαμβο με το τρίτο γκολ (3-0)



67′ Το λάθος του Ρέτσου με το πέναλτι που παραχώρησε έβαλε και πάλι τη Φενερμπαχτσέ στο ματς και στις ελπίδες πρόκρισης



74′ Η Φενερμπαχτσέ με δεύτερο γκολ μπαίνει αποκτά ελπίδες για τη ρεβάνς



Κίτρινη: 67′ Ρέτσος, 78′ Μασούρας – 22′ Καχβετσί, 73′ Φρεντ
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο (84′ Ιμπόρα), Μασούρας (87′ Κίνι), Φορτούνης, Γιόβετιτς (82′ Όρτα), ελ Κααμπί (87′ ελ Αραμπί)
Φενερμπαχτσέ (Καρτάλ): Λιβάκοβιτς, Οσαγί-Σάμουελ, Σογιούντσου, Μπεκάο (84′ Μπονούτσι), Οστερβόλντε (45′ Καντίογλου), Ζάιτς (62′ Φρεντ), Κρούνιτς (62′ Γιουτσέκ), Σιμάνσκι, Καχβετσί, Τάντιτς, Τζέκο.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This