Κόνφερενς Λιγκ: Το… σταυρόλεξο για το ζευγάρι του τελικού στην Opap Arena στις 29 Μαΐου – Δείτε φάσεις και γκολ από όλα τα ματς της Πέμπτης

Must Read

Οκτώ ομάδες με περισσότερες ή λιγότερες πιθανότητες παραμένουν στο… κόλπο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ με στόχο τον τελικό της 29ης Μαΐου στην Opap Arena. Μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ.

Τα πρώτα ματς δεν έβγαλαν ξεκάθαρα φαβορί. Όλοι ελπίζουν…

Η Άστον Βίλα μπορεί να δίνεται ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου (οι τελέυταίες αποδόσεις τη φέρνουν σε τιμές γύρω στο 2,37), αλλά… κλώτσησε την ευκαιρία να αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Προηγήθηκε στο 56′ με 2-0, αλλά δέχτηκε μείωση του σκορ στο 84′ και η σκληροτράχηλη, όπως αποδείχτηκε, Λιλ ελπίζει στη ρεβάνς.



Τα ίδια και… χειρότερα στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσέ. Το 3-0 των «ερυθρόλευκων» μπου θα τους έκανε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση δεν ΄’εγινε 4-0, αλλά 3-2!

Στην Τσεχία η Βικτόρια Πλζέν παρέταξε πέντε αμυντικούς απέναντι στη Φιορεντίνα. Στόχος να μη δεχτούν γκολ (0-0) και να διεκδικήσουν την πρόκριση στη Φλωρεντία.



Ο ΠΑΟΚ στο Βέλγιο αγωνσιτικά με την ήττα 1-0 από την Μπριζ μπορεί να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι την εμφάνιση. Η διοίκηση της ομάδας όμως είναι έξαλλη με τη βελγική αστυνομία που εξάντλησε την αυστηρότητα της στους οπαδούς της ομάδας κια μερικές χιλάδες είδαν τιο ματς από γιγαντοθόνη στο κέντρο του ΜΝπριζ, ενώ υπήρχαν 8.000 εισιτήρια απούλητα!

Στις 2 και 9 Μαΐου θα γίνουν οι ημιτελικοί με τις ομάδες που θα εξασφαλίσουντην πρόκριση στους αγώνες ρεβάνς της Πέμπτης. Ήδη γνωρίζουμε τις διασταυρώσεις των ομάδων.

Άστον Βίλα/Λιλ – Ολυμπιακός/Φενερμπαχτσέ
Βικτόρια Πλζέν/Φιορεντίνα – Μπριζ/ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This