Φαβορί για τις στοιχηματικές εταιρείες ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον σημερινό τελικό με τον Κάσπερ Ρόουντ

Έτοιμος για τον τρίτο τίτλο στο Μόντε Κάρλο Μάστερς ο Έλληνας τενίστας

Must Read

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να βρίσκεται στο νο. 12 της παγκόσμιας κατάταξης, ο αντίπαλός του στον τελικό του Μόντε Κάρλο Μάστερς, ο Νορβηγός Κάσπερ Ρόουντ στο νο.10 και να απέκλεισε στα ημιτελικά τον τεράστιο Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν τον Έλληνα πρωταθλητή φαβορί στην αναμέτρηση.

Οι αποδόσεις για  νίκη του Τσιτσιπά κινούνται γύρω στο 1,61 και να ακολουθεί πτωτική τάση, άρα ενισχύεται ο φαβοριτισμός του, ενώ η νίκη του Ρόουντ δίνει το εξαιρετικά υψηλό 2,30.

Εντυπωσιακό το γεγονός ότι η τάση είναι ότι το ματς θα κριθεί στα δύο σετ, ο νικητής δηλαδή να κερδίσει και τα δύο. Τα 2 σετ δίνουν το χαμηλό 1,66 και τα τρία σετ το υψηλό 2,10.

Ρόλο στις αποδόσεις έχει παίξει και το γεγονός ότι ο Στέφανος έχει κερδίσει τους τελικούς του 2021 (2-0 τον Ρούμπλεφ) και του 2022 (2-0 τον Φοκίνα).

Θυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς έχει εξασφαλίσει από τη Δευτέρα την επιστροφή του στην πρώτη δεκάδα μετά από δύο μήνες. Σε περίπτωση νίκης από το νο.12 εκτοξεύεται στο νο. 7, ενώ εάν χάσει στο νο. 9.

Κι ο Ρόουντ, έτσι κι αλλιώς εξασφαλίζει την άνοδο του (νο.6).

Θυμίζουμε ότι ο νικητής κερδίζει 919.075 ευρώ και ο ηττημένος 501.880 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This