Πορθητής της πρόκρισης του Ολυπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ ο Κώστας Τζολάκης με τα τρία πέναλτι που έπιασε!

Με Άστον Βίλα οι «ερυθρόλευκοι» στο δρόμο για την Opap Arena

Must Read

Από δεύτερος τερματοφύλακας στον Ολυμπαικό ο Κώστας Τζολάκης έγινε μέσα σε ένα βράδυ, όχι απλά ο πορθητής της Πόλης, αλλά και της πρόκρισης της ομάδας του στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Τώρα πιά οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν δύο αγώνες από την Opap Arena, με την Άστον Βίλα για να πάρουν μέρος, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Ήδη έχουν κάνει το πρώτο βήμα και συμμετέχουν επίσης για πρώτη φορά σε ημιτελικό!

Και να σκεφτεί κανείς ότι οι «ειδικοί» ακόμα και μέσα στην ομάδα του, καταλόγιζαν στον Τζολάκη την αδυναμία του να πιάσει πέναλτι! Κι όμως ο Μεντιλίμπαρ τον προτίμησε, του έδωσε θέση βασικού, αφήνοντας στον πάγκο τον εξαιρετικό Πασχαλάκη που μόλις είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του και χρησιμοποίησε τον Τζολάκη του οποίου το δικό του συμβόλαιο λήγει, αλλά δεν έχει συμφωνήσει στην ανανέωση του!

Τα πέναλτι που έδωσαν την πρόκριση στον Ολυμπιακό



Η σειρά των πέναλτι
0-1: ελ Κααμπί
Τάντιτς διώχνει ο Τζολάκης
ελ Αραμπί διώχνει ο Λιβάκοβιτς
1-1: Μπατσουαγί
1-2: Όρτα
Ουντέρ διώχνει ο Τζολάκης
1-3: Μασούρας
2-3: Τζικού
Ροντινέι Δοκάρι και Λιβάκοβιτς
Μπονούτσι διώχνει ο Τζολάκης

Η έκρηξη χαράς στην Πόλη από τους «ερυθρόλευκους»



Μπορεί να μην του… πήγε το ματς στην κανονική διάρκεια. Δέχτηκε γκολ μόλις στο 12′ από λάθος της άμυνάς του, αλλά τα έδωσε όλα στον έξτρα χρόνο, δημιούργησε ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του 103′ με την κεφαλά του Ιμπόρα στο δοκάρι και τη νέα από τον Κάρμο και την απομάκρινση της μπάλας επάνω στη γραμμή από τον Τσικού!



12′: Η άμυνα του Ολυμπιακού άφησε μόνο τον Καχβετσί να σουτάρει και να ανοίξει το σκορ για την Φενερμπαχτσέ.



Κόκκινη: 123 Ντόη (2η κίτρινη)
Κίτρινη: 94′ Σιμάνσκι – 36′ Ορτέγκα, 60′ Ποντένσε, 61′ Τζολάκης, 72′ Ντόη, 90+3′ Μασούρας, 112′ Έσε.
Φενερμπαχτσέ (Καρτάλ): Λιβάκοβιτς, Οσαγί-Σάμουελ, Τζικού, Μπεκάο (100′ Σογιουντζιού), Καντιόγλου, Σ. Σιμάνσκι (106′ Κρούνιτς), Γιούκσεκ (122′ Μπονούτσι), Φρεντ (81′ Ζάιτς), Καχβετσί (81′ Ουντέρ), Τάντιτς, Τζέκο (73′ Μπατσουαγί)..
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα (89′ Ρίτσαρντς), Τσικίνιο (109′ Όρτα), Έσε, Φορτούνης (109′ ελ Αραμπί), Ποντένσε (60′ Μασούρας), Γιόβετιτς (46′ Ιμπόρα), ελ Κααμπί.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This