Σοκ για τον Στέφανο Τσιτσιπά! Αποκλείστηκε από το νο 118 στον κόσμο στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη.

Κίμνδυνος για τον Έλληνα πρωταθλητή να υποχωρήσει από την 7η θέση στην παγκόσμια κατάταξη

Must Read

Ένας σχετικά άγνωστος τενίστας, ο 29χρονος Βραζιλιάνος Τιάγκο Μοντέιρο έσβησε τα όνειρα του Στέφανου Τσιτσιπά στον πρώτο κιόλας αγώνα του στο τουνρουά της Μαδρίτης. Τον νίκησε, άνετα, με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Μπορεί η διαφορά κλάσης να ήταν μεγάλη, αλλά αυτό δεν φάνηκε στη διάρκεια του αγώνα. Το αντίθετο. Ο «Δαυίδ» Μοντέιρο έμοιαζε… Γολιάθ απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή που βρίσκεται στο νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης. Η διαφορά των 111 θέσεων που τους χωρίζει δεν φάνηκε.



Ο Βραζιλιάνος από την αρχή πήρε το πάνω χέρι. Προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 3-1, 4-2, 5—3 και 6-4 σε 39 μόλις λεπτά παιχνιδιού.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο με 2-0, 4-2, 5-3 με τη μάχη του Στέφανου να μείνει στο παιχνίδι και την προσπάθεια του Βραζιλιάνου να πάρει τον αγώνα. Ο Στέφανος με «άσο» κατάφερε να κάνει το 5-4, με τον Μοντέρο μνα έχει το σερβίς και να κερδίζει το ματς.

Τώρα ενώ ο Μοντέρο θα ανέβει αρκετές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, αντίθετα ο Στέφανος βάζει σε κίνδυνο την 7η θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή, ανάλογα με τις επιδόσεις στη συνέχεια του τουρνουά των αντιπάλων του στην πρώτη δεκάδα.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This