Σλούκας: Πού αφιέρωσε τη μεγάλη πρόκριση του τριφυλλιού στο Final 4

Η επιστροφή μετά από 12 χρόνια

Must Read

Μετά τη μεγάλη νίκη του με 81-72 επί της Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι στο Final 4 της Euroleague. Ξόρκισε την «κατάρα» 12 ετών και τσέκαρε το εισιτήρια για το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ, 12 χρόνια μετά από την τελευταία του παρουσία.




 

Οι «πράσινοι» οδηγούμενοι από τον εντυπωσιακό Κέντρικ Ναν έκαναν το 3-2 και έκλεισαν θέση για το Βερολίνο όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα «επιβιώσει» από το ζευγάρι Μονακό – Φενέρμπαχτσε. Η 5η αναμέτρηση διεξάγεται απόψε (08/05, 20:00) στο Πριγκηπάτο και ο νικητής θα πάει πάνω στην ελληνική ομάδα.




 

Ο αρχηγός των πρασίνων Κώστας Σλούκας είπε πως «αρχικά, συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κόσμο. Όλη τη χρονιά μας υποστήριξε κι εμείς δώσαμε και τη ψυχή μας Δεν μπορούσα να ακούσω καλά στο δεύτερο μέρος. Μπράβο στα παιδιά που έπαιξαν άμυνα, πολέμησαν και πήραμε τη νίκη. Γράψαμε ιστορία σήμερα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.




 

Για να περάσεις στο Final Four, χρειάζεσαι πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Φοβερή κίνηση του συλλόγου να φέρει τον κορυφαίο σκόρερ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, το Κέντρικ Ναν. Είχαμε τις προσωπικότητες για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες.




 

Συγχαρητήρια στην Μακάμπι για την προσπάθεια. Σέβομαι πολύ τον κόουτς Κάτας, είναι εξαιρετικός προπονητής. Μπορεί με τον Μπόλντγουιν να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Αφιερώνω στον Πάρη, η υγεία του βελτιώνεται καθημερινά και σε λίγες μέρες θα είναι κοντά μας. Στην ομάδα, στην οικογένειά μου που με στηρίζει, στον προπονητή μου, στο πρόεδρο, γράψαμε ιστορία σήμερα».

Θλάση στη γάμπα, «τρέχει» για το 10ο Final 4 της καριέρας του

Ο Κώστας Σλούκας έπαιξε με πρόβλημα τραυματισμού απέναντι στη Μακάμπι αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει καλό παιχνίδι για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο F4. Όμως, ο τραυματισμός του επιδεινώθηκε, με τον Σλούκα να παθαίνει θλάση και να «τρέχει» για το F4 στο Βερολίνο.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This