Τσιτσιπάς: «Όνειρό μου είναι να κατακτήσω Roland Garros και Wimbledon»

Τι είπε για τον θρυλικό Ναδάλ

Must Read

O Στέφανος Τσιτσιπάς κι ενώ επιβεβαίωσε τις φήμες περί επενασύνδεσης με την Πάουλα Μπαντόσα, μίλησε στη media day για το μεγάλο του όνειρο. Το να γίνει πρωταθλητής στα δύο μεγάλα τουρνουά, Roland Garros και Wimbledon. Μίλησε ακόμη για τον Μάρτον Φούτσοβιτς, τον οποίον θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα, για τον Ράφα Ναδάλ, αλλά και για το πώς βλέπει το φετινό Roland Garros. 

Για την (αυριανή του) πρεμιέρα με τον Ούγγρο τενίστα: «Είναι ένας παίκτης, μπορεί να παίξει σε κάθε επιφάνεια, έχει πολλά χρόνια στο tour, οπότε γνωρίζω το παιχνίδι του και κάποιες μεγάλες νίκες που έχει σημειώσει. Έχει δώσει στο παρελθόν μεγάλες μάχες και έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις σε Grand Slam. Είναι ένας δύσκολος 1ος γύρος, όλοι δουλεύουμε για να προχωρήσουμε πιο πέρα και είμαι σίγουρος ότι το θέλει κι εκείνος. Το τένις είναι δύσκολο άθλημα, υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να παίξουν καλά, ανεξάρτητα την κατάταξή τους».

Για το μεγάλο του όνειρο: «Το όνειρό μου είναι να κερδίσω σε Roland Garros και Wimbledon στις δύο επιφάνειες που θεωρώ τις πιο δύσκολες. Είναι επιφάνειες που θεωρώ παραδοσιακές και είναι σημαντικές για τη ιστορία του αθλήματος. Οι σκληρές επιφάνειες είναι πιο μοντέρνες. Το όνειρό μου, λοιπόν, είναι να κατακτήσω αυτά τα δύο Slams, που είναι και πιο κοντά στο σπίτι μου».

Για τον Ναδάλ: «Ανεξάρτητα από το τι λέει ο κόσμος, ο Ναδάλ έχει 14 τίτλους. Ήταν ένα σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί και το βρίσκω επικίνδυνο. Λένε ότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, όμως είναι ακόμα ο Ναδάλ και μπορεί να βρίσκει τον δρόμο στο Philippe Chatrier, όπου έχει τις καλύτερες αναμνήσεις. Έχει κερδίσει αμέτρητα τρόπαια, έχει βρει τον τρόπο να κερδίσει ακόμα και στις λίγες περιπτώσεις που ίσως δεν θα έπρεπε».

Για το φετινό Roland Garros: «Νομίζω ότι είναι όλα είναι ανοιχτά. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν καλά στο χώμα. Ο ανταγωνισμός είναι δυνατός στα χωμάτινα courts. Πιστεύω ότι θα έχουμε συναρπαστικά ματς τη φετινή σεζόν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This