«Πόλεμος» δηλώσεων Πιαλόγλου – Κούγια! Ποια είναι η «Σουζάνα» και οι «αδερφούλες»

Must Read

Τελειωμό δεν έχει το… τρίτο ημίχρονο του αγώνα Ξάνθη-Λάρισα, με τις δηλώσεις των παραγόντων των δύο ομάδων να δίνουν και να παίρνουν και μάλιστα να είναι ιδιαίτερα… επιθετικές.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν μετά τη νίκη της Ξάνθης, ο πρόεδρος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, επιτέθηκε στους γηπεδούχους μέσω δηλώσεών του που αφορούσαν τη φιλοξενία της «ακριτικής» ΠΑΕ.

«Χυδαία φιλοξενία. Ειδικά αυτός ο Τσαλίκης και ο Παπαδημητρίου είναι πρόκληση για το ποδόσφαιρο. Δύο άτομα που είναι υπάλληλοι πλέον, δεν υπάρχει ιδιοκτησία στη Ξάνθη.

Εγώ ένα πράγμα θέλω να πω με αυτό που συναντήσαμε σήμερα εδώ την διακωμώδηση του ποδοσφαίρου, χωρίς μπάλες σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και με έναν διαιτητή, να μην έχει μπάλες και να έχει παιχτεί στο δεύτερο ημίχρονο πραγματικό ποδόσφαιρο δέκα λεπτά από τα σαρανταπέντε, δεν είναι ποδόσφαιρο στην κυριολεξία. Εγώ στη ζωή μου δεν έκανα ποτέ πίσω. Η Ξάνθη θα υποβιβαστεί.

Έχει πολυιδιοκτησία, απαγορεύεται αυτό που υπάρχει στη Ξάνθη. Και αν αυτό το σκάνδαλο το θάψει ο οποιοσδήποτε θα είναι το μεγαλύτερο του ποδοσφαίρου. Η Ξάνθη έχει πουληθεί και πρέπει η ΕΕΑ να την υποβιβάσει. Το κακό είναι πως το πρόβλημα δεν είναι η Ξάνθη για εμάς.

Το πρόβλημα είναι το πέναλτι που πήρε ο Ατρόμητος χθες, αυτά που γίνονται για να ευνοηθούν συγκεκριμένες ομάδες για να μπουν στην εξάδα. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί στην εξάδα. Δεν πειράζει όμως. Χάσαμε τζάμπα τρεις βαθμούς και λυπάμαι γι’ αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα τα φτιάξουμε όμως, σιγά-σιγά, αλλά θα τα φτιάξουμε».

Δείτε επίσης: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 – «Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι, «ερυθρόλευκη» και η κορυφή!

Η απάντηση του Πιαλόγλου

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, ο οποίος αποκάλεσε τον μεγαλομέτοχο της Λάρισας… «Σουζάνα».

«Λοιπόν ως εδώ και μη παρέκει. Αρκετά με τη ΣΟΥΖΑΝΑ. Άκου Σουζάνα: Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανήκει στο Χρήστο Πανόπουλο και τον Πολυχρόνη Συγγελίδη τα τελευταία αμνημόνευτα χρόνια και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι σειρές.

Δήλωσε εσύ, ποιοι είναι οι μέτοχοι της ιστορικής ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ, προσκόμισε τις φορολογικές τους δηλώσεις και τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα.

Επί την ευκαιρία, μήπως γνωρίζεις κάποιον ή κάποια, ονόματι “Κούγιας” που έχει δηλωθεί σαν διερμηνέας στον αγώνα του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με την ΠΑΕ ΑΕΛ;

Μακάρι Σουζάνα να υποβιβαστεί με όλες τις γνωριμίες και τις “ΠΛΑΤΕΣ” που έχεις, η πιο έντιμη και καθαρή ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες 3 δεκαετίες προκειμένου να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εάν αυτό ΣΟΥΖΑΝΑ συμβεί, δεσμεύομαι ότι θα σου στείλω χίλια (1.000) ροζ τριαντάφυλλα που φυσικά θα έχουν και το χρώμα της κορδέλας που σου αρέσει.

Σέβομαι, εκτιμώ αλλά και παράλληλα θαυμάζω διαχρονικά την ιστορική ΠΑΕ ΑΕΛ για όσα έχει πετύχει και προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω των μοναδικών της φιλάθλων».

Στην επίθεση ο Κούγιας

Οι δηλώσεις του Πιαλόγλου όπως ήταν αναμενόμενο δεν έμειναν αναπάντητες, με τον Κούγια να «επιστρέφει» και να κάνει λόγο για «σιχαμένες αδερφές» και «αντρούκλες και φιλιππινέζες».

«Διάβασα την εμετική δήλωση της διαχρονικής φιλιππινέζας, αυτής της αντρούκλας με τα κόκκινα παντελόνια και τα κόκκινα πουκάμισα, του Χρήστου Πανόπουλου, αυτού που μου έστελνε τα μισθωμένα ελικόπτερα στη Νάξο για να τον σώσω, τότε που βγήκαν οι κασέτες με τον διαιτητή Κορκοβίρη, όταν έριξε ο «τίμιος» αυτός ιδιοκτήτης τον Πανιώνιο για να σωθεί η «τίμια» Ξάνθη.

Γνωρίζω ότι την ανακοίνωση την έγραψε αυτή η αντρούκλα ο Χρήστος Πανόπουλος, η φιλιππινέζα πλέον του ιδιοκτήτη της Ξάνθης Καλπατζίδη (αυτό το γκαρσόνι των Γιαννιτσών κατάφερε να κάνει φιλιππινέζα του τον Πανόπουλο και φιλιππινέζα της φιλιππινέζας την αντρούκλα Πιαλόγλου).

Αυτό που έγραψε ο Πιαλόγλου σήμερα και που δείχνει τη χυδαιότητα και την πραγματική προσωπικότητα του Χρήστου Πανόπούλου (δεν θέλω να πιστέψω ότι συμμετείχε αυτός που βάφτισε το γιο μου, ο Πολυχρόνης Συγγελίδης) περιμένω να μου τα πει προσωπικά, face to face όπως συνηθίζει να λέει και η Χρηστάρα, στο επόμενο συμβούλιο της Super League, εάν βεβαίως μέχρι τότε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έχει υποβιβάσει την Ξάνθη.

Ένα μπορώ να σας επιβεβαιώσω και μόνο:

Η πιο βρώμικη διαχρονικά ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδος, η ομάδα παράσιτο χωρίς οπαδούς, με τον πιο βρώμικο ιδιοκτήτη (ας διαλέξουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, ο Καλπατζίδης ο ανιψιός του Ιβάν ή αυτός που φορά κόκκινα παντελόνια εκεί που δεν τον βλέπουν) θα υποβιβαστεί, γιατί αυτό προβλέπουν οι Κανονισμοί και οι Νόμοι κι εγώ θα είμαι εκεί στις 10 Ιανουαρίου για να κάνω κύρια παρέμβαση.

Για τα υπόλοιπα της ανακοινώσεως, ειδικά τα περί «Σουζάνας» και για το ποιοι είναι πραγματικά οι Πανόπουλος και Συγγελίδης, παραπέμπω στα όσα έχει πει γι αυτούς, για το ήθος και την τιμιότητα τους, αλλά και για τις κακές συνήθειες τους, η κυρία Μιλένα Αποστολάκη.

Αν θέλετε να το χοντρύνουμε, το χοντραίνουμε κι άλλο…

Ντροπή σας σιχάματα, αλλά ειδικά εγώ δεν σας βλέπω και δεν σας ακούω καθόλου, γιατί ό,τι έχω το έφτιαξα μόνος μου κι εσείς αφού ξεσκίσατε ό,τι σας άφησαν οι άξιοι πατέρες σας (ο ένας ο Χρηστάρας από αντιπρόσωπος κατάντησε να πουλάει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα), για να πάρετε 10 εκατομμύρια μαύρα στην Κύπρο, καταντήσατε φιλιππινέζες ενός γκαρσονιού από τα Γιαννιτσά και δεν έχετε ούτε το θάρρος να βγείτε και να κάνετε μια προσωπική αντιπαράθεση και βάζετε μπροστά να κάνει τη βρώμικη δουλειά την κακομοίρα τη φιλιππινέζα τον Πιαλόγλου, λες και είναι αυτοφωράκιας.

Υ.Γ. Εάν δεν σας μαζέψει ο Ιβάν, για να πάρετε και τα υπόλοιπα, θα βγάλω στη φόρα και τα υπόλοιπα με τον συνεταίρο του Πολυχρόνη τον Γιάννη τον Αυδή στα Γιάννενα για κάτι ακίνητα στη Θεσσαλονίκη και για κάτι συμβόλαια που έγιναν στις 27/2/2015.

Ντροπή σας ρε αδερφούλες!

Αλλά όταν έχεις μεγαλώσει μέσα σε αδερφές στο Λουγκάνο τέτοια αδερφίστικη συμπεριφορά θα έχεις…

Τέτοιες ανακοινώσεις μόνο σιχαμένες αδερφές βγάζουν!

Υ.Γ.2 Πολυχρόνη θα σου δώσω ένα μήνυμα:

Η αντρική αξιοπρέπεια του Γιάννη του Κουρτάκη και η δική μου, αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη, παρά το ότι αυτό που κάνατε σήμερα στις δικές μας γειτονιές φτάνει μέχρι το θάνατο, δεν μου επιτρέπει να δημοσιοποιήσω τι τους έχεις αποκαλύψει για την αγοραπωλησία της Ξάνθης.

Ντροπή σου ρε σίχαμα…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This