Τα μάτια όλων στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Must Read

Το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής (26/1).

Η «Ένωση» υποδέχεται τους πρωτοπόρους Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ στις 19.30 σε ένα παιχνίδι που όπως είναι φυσικό δε σηκώνει προβλέψεις.

Ο Ολυμπιακός από τη μία είναι φανερά σε καλύτερο φεγγάρι αγωνιστικά, αλλά αγωνίζεται χωρίς τον Σεμέδο, ενώ από την άλλη η ΑΕΚ έχει τη στήριξη της έδρας της και προέρχεται από συνεχόμενες… τριάρες επί των αντιπάλων της.

Νωρίτερα στις 15.00 η Ξάνθη φιλοξενεί τον ΟΦΗ στα «Πηγάδια» με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν και να έχουν κοινό στόχο μία θέση στην οκτάδα. Τόσο οι Κρητικοί όσο και οι Ακρίτες δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετρώντας από τέσσερις και τρεις ήττες αντίστοιχα στα τελευταία πέντε ματς.

Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος αγωνίζεται στη Νέα Σμύρνη με τον ουραγό Πανιώνιο, επιδιώκοντας το «διπλό» που θα του επιτρέψει να «τρυπώσει» στην εξάδα εκμεταλλευόμενος το «ντέρμπι» μεταξύ ΟΦΗ και Ξάνθης.

Τέλος, στις 17.15 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Άρη με τους Θεσσαλονικείς να κοιτάζουν αποκλειστικά και μόνο στη νίκη που θα τους κρατήσει μεν στο κυνήγι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και, δε, σε απόσταση ασφαλείας από την έκτη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής:

  • Ξάνθη-ΟΦΗ (15.00/ΕΡΤ)
  • Πανιώνιος-Ατρόμητος (15.00/NovaSports 2)
  • Παναιτωλικός-Άρης (17.15/ΕΡΤ)
  • ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19.30/NovaSports 1)

Δείτε επίσης: Γαλανόπουλος στο ΟΠΑΠ Game Time: «Ο Καρέρα αλλάζει την ΑΕΚ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This