Εκθείασε τον Αντετοκούνμπο ο Ομπάμα: «Εκτιμώ ότι είναι σεμνός και πρότυπο για τον κόσμο»

Must Read

Τον σούπερ σταρ των Milwaukee Bucks, Γιάννη Αντετοκούνμπο, εκθείασε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τον άσο των «ελαφιών» καθώς και τους Κρις Πολ και Κέβιν Λοβ σε δημόσια συζήτηση για το Obama Foundation με αφορμή το All-Star Game του Σαββάτου και δε δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον 25χρονο διεθνή μπασκετμπολίστα.

«Εκτιμώ το γεγονός ότι ο Γιάννης είναι σεμνός. Και παρεμπιπτόντως μου άρεσε αυτό σε εκείνον. Μπορείς να πεις ότι είναι αφοσιωμένος γιατί η μαμά του έκανε πολύ καλή δουλειά. Δεν τριγυρνάει άσκοπα. Είναι σα να λέει ‘όχι, θα πάω γυμναστήριο και θα επιστρέψω σπίτι’, κάτι που είναι σπουδαίο», ήταν τα λόγια του Ομπάμα για τον Γιάννη, ενώ δεν παρέλειψε να τον συμβουλεύσει «θέλω να έχεις μεγαλύτερη δημόσια εικόνα, Γιάννη, γιατί πιστεύω ότι έχεις να δώσεις. Μπορείς να γίνεις πρότυπο για τον κόσμο».

Δείτε επίσης: Αποκλείστηκε από το Ντουμπάι η Σάκκαρη και κοιτάζει Ντόχα

Ο Αντετοκούνμπο σαφώς κολακευμένος από τα όμορφα λόγια που άκουσε από τον Μπαράκ Ομπάμα απάντησε:

«Προσπαθούσα πάντα να είμαι σεμνός σε ότι έκανα. Φοβόμουν να ανοιχτώ δημόσια γιατί σε όλη τη ζωή μου, έβλεπα τους γονείς μου, ουσιαστικά, να κρύβονται. Ήταν μετανάστες, ήταν παράνομοι. Οπότε αυτό το κουβαλούσα σε όλη μου τη ζωή. Φοβόμουν να είμαι εκεί έξω. Φοβόμουν να μοιραστώ τις απόψεις των άλλων ανθρώπων για ό,τι κάνω.

Οι γονείς μου, και ιδιαίτερα ο πατέρας μου, δούλευαν συνεχώς για να μας προσφέρουν φαγητό και ήταν πολύ δύσκολα για αυτούς. Οπότε είχαμε ανθρώπους στη γειτονιά, φανταστείτε, μέναμε σε μια μεγάλη γειτονιά… Είχαμε μετανάστες γονείς. Ήταν παράνομοι ουσιαστικά. Οπότε έπρεπε να έχουμε πολύ μικρό και στενό κύκλο και να εμπιστευόμαστε ανθρώπους που ξέραμε ότι δεν θα λειτουργήσουν πίσω από την πλάτη μας ή θα θέλουν να πάθουμε κάτι κακό. Εμπιστευόμασταν ανθρώπους που μπορούσαν να μας βοηθήσουν, να μας καθοδηγήσουν και να μας φέρουν στη θέση που είμαστε σήμερα».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε με εξαιρετικά τιμητικά λόγια και ο Κρις Πολ, υπογραμμίζοντας:

«Το πιο ωραίο πράγμα που εντοπίζω στον Γιάννη, γιατί δίνω βάση, είναι ότι βλέπω τον τρόπο με τον οποίο τα τρία αδέρφια σου κάθονται εδώ και σε ακούνε. Σε οτιδήποτε κάνεις, φίλε, σε βλέπω περισσότερο ευτυχισμένο όταν έχεις γύρω σου την οικογένειά σου. Οπότε ακόμα κι αν σε λένε σεμνό και τα σχετικά… εγώ βλέπω γνησιότητα σε εσένα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This