Ο Φέντερερ και η γυναίκα του «έκαναν την αρχή» και δώρισαν 1.000.000 ελβετικά φράγκα για ευάλωτες οικογένειες Ελβετών

Must Read

Ένας από τους μεγαλύτερους τενίστες όλων των εποχών ο Ρότζερ Φέντερερ μαζί με την σύζυγό του Μίρκα αποφάσισαν να δωρίσουν 1.000.000 ελβετικά φράγκα για την ανακούφιση των ευάλωτων συμπολιτών του! `

Με ένα μήνυμα στο twitter που δείχνει τον ανθρωπισμό του (δεν είναι η πρώτη φορά που ο αστέρας του τένις βοηθάει ανθρώπους που έχουν ανάγκη) ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε γνωστή την προσφορά του προς τους αδύναμους της χώρας του της Ελβετίας λέγοντας ότι “αυτό είναι μόνο η αρχή” προτρέποντας έτσι και άλλους ισχυρούς να βοηθήσουν στον αγώνα ενάντια στην πανδημία.

«Αυτές είναι δύσκολες στιγμές για όλους και κανείς δεν πρέπει να μείνει πίσω», έγραψε ο στο Twitter και συνέχισε:

«Η Μίρκα κι εγώ αποφασίσαμε να δωρίσουμε ένα εκατομμύριο ελβετικά φράγκα στις ευάλωτες οικογένειες της Ελβετίας. Η συνεισφορά μας είναι απλώς μία αρχή», πρόσθεσε ο Φέντερερ, για να καταλήξει: «Ελπίζουμε ότι και άλλοι θα συμμετάσχουν στην υποστήριξη περισσότερων οικογενειών που έχουν ανάγκη. Μαζί μπορούμε να υπερβούμε αυτή την κρίση». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This