«Χασούρα» έως και 1 δις ευρώ για το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου λόγω κορωνοϊού

Must Read

Το ένα δις ευρώ θα φτάσουν οι απώλειες εσόδων των συλλόγων του ισπανικού πρωταθλήματος, σε περίπτωση που η φετινή σεζόν διακοπεί οριστικά, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Αυτό προκύπτει από στοιχεία που έχει στα χέρια της η La Liga και τα οποία έθεσε υπόψη της ένωσης των ποδοσφαιριστών, καταθέτοντας παράλληλα προτάσεις για το πώς θα μπορούσε να… μοιραστεί η ζημία μεταξύ ομάδων και παικτών.

Δείτε επίσης: Γνωστοί αθλητές λένε «ναι» στο Trick Shot Challenge και κάνουν κόλπα μέσα στο σπίτι – Ποιοι θα είναι οι επόμενοι;

Στο δυσμενέστερο σενάριο, αυτό δηλαδή κατά το οποίο η ποδοσφαιρική χρονιά θα διακοπεί οριστικά, οι απώλειες αναμένεται να ανέλθουν στα 956.600.000 ευρώ. Η αρχική εκτίμηση ήταν σαφώς χαμηλότερη (περίπου στα 648.000.000 ευρώ), αλλά σε αυτή δεν υπολογίζονταν οι απώλειες των ομάδων που συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο στο Champions League, Σεβίλλη και Χετάφε στο Europa League).

Το δεύτερο σενάριο, που μοιάζει αυτή τη στιγμή και το πιο ρεαλιστικό, είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν με παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Σε αυτή την περίπτωση, οι απώλειες περιορίζονται στα 303.400.000 ευρώ. Η κρίση φαίνεται ότι χτυπάει και την πόρτα της Ρεάλ, όπως υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα «AS» η οποία αναφέρει ότι η «Βασίλισσα» πρέπει να πουλήσει τουλάχιστον 12 ποδοσφαιριστές από τους συνολικά 37 που έχει στο δυναμικό της. Προς αποχώρηση, είναι οι Μπέιλ, Μόντριτς, Ροντρίγκεθ, Μαρσέλο , Βάσκεθ, Σεμπάλος, Βαρεχάο και Μεντί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This