Η ΑΕΚ σκοράρει και πληρώνει το πρόστιμο του παππού που πήγε να δει το γήπεδο της Αγιάς-Σοφιάς (video)

Must Read

Η ΑΕΚ συγκινήθηκε με την περίπτωση του ηλικιωμένου φιλάθλου που πήρε πρόστιμο 150 ευρώ επειδή κατευθυνόταν προς το υπό κατασκευή γήπεδο της ομάδας.

Η είδηση κάνει τον γύρο των ελληνικών μίντια από το πρωί της Παρασκευής, φτάνοντας γρήγορα στα αυτιά της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία με πρωτοβουλία του ισχυρού της άνδρα Δημήτρη Μελισσανίδη αποφάσισε να κινητοποιοηθεί.

Όπως έγινε γνωστό από την ομάδα, το πρώτο εισιτήριο διαρκείας στο γήπεδο της Αγιάς Σοφιάς, χαρίζεται στον ηλικιωμένο φίλαθλο που χαμογέλασε σαν μικρό παιδί όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος εάν η αγαπημένη του ομάδα είναι η ΑΕΚ. 

Φυσικά, η η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι θα πληρώσει εκείνη το πρόστιμο του συμπαθέστατου παππού, την ίδια στιγμή όμως στέλνει το μήνυμα της στον ίδιο αλλά και σε όλους να μείνουμε σπίτι μέχρι να εξαλειφθεί ο κίνδυνος του κορωνοϊού…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This