Η Ντόρτμουντ ηττήθηκε στο γήπεδό της από την Ίντερ (0-2) και έπεσε στην 17η θέση της League Phase. Έτσι έφθασε μέχρι εδώ.
Αυτή ήταν η μόνη της ανορθογραφία. Στις εγχώριες διοργανώσεις «τρέχει» αήττητο 11 αγώνων (8-3-0) με 11-4-0 στο πρωτάθλημα όπου κυνηγά την πρωτοπόρο Μπάγερν από την οποία απέχει 6 βαθμούς.
Με την Αταλάντα την αποψινή της αντίπαλο (ώρα 22:00, CS5) έπαιξε ξανά στις 15 Φεβρουαρίου 2018 για το Europe League, νίκησε 3-2 και πήρε την πρόκριση με το 1-1 το Μπέργκαμο.
Με τις Ιταλικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν τα πάει καλά. Στις επτά πιο πρόσφατες, έχει μόνο μία νίκη, τρείς ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.
Έχει προβλήματα στο κέντρο της άμυνας μετά τους τραυματισμούς Τσαν και Ζούλε και Σλότεμπεργκ, Αμφίβολος ο Μανέ.
Στο όριο καρτών οι Αντεγιέμι και Μπενσεμπαϊνί,
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Αταλάντα βρίσκεται οριακά σε θέση να πάρει εισιτήριο για την επόμενη χρονιά μέσω του «καμπιονάτο» (6η θέση στο «-19» από την πρωτοπόρο Ίντερ).
Βάζει τα δυνατά της και με 6-2-0 προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Τελευταία ήττα 28 Δεκεμβρίου στο Μπέργκαμο από την Ίντερ με 1-0.
Στην League Phase του Champions League ήταν 15η (4-1-3 και 10-10 στα τέρματα).
Απώλεια η απουσία των τραυματιών Ντε Κέτελαρ και Ρασπαντόρι.
Στο όριο καρτών οι Ντε Ρομ και Μούσα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σήμερα
19:45 Γαλατασαράι – Γιουβέντους (CS2)
22:00 Μονακό – Παρί Σ.Ζ (CS3)
22:00 Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης (CS2)
22:00 Ντόρτμουντ – Αταλάντα (CS5)
Τετάρτη 18/2
19:45 Καραμπάγκ – Νιούκαστλ (CS2)
22:00 Μόντο Γκλμιτ – Ίντερ (CS3)
22:00 Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης (CS5)
22:00 Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν (MEGA/CS2)







