Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» νικηφόρο σερί 6 αγώνων και αήττητο 8 σε όλες τις διοργανώσεις. Στους δύο τελευταίους αγώνες, εξασφάλισε τη συμμετοχή στα playoffs στο εκτός έδρας 4-1 με τον Λεβαδειακό κι ακολούθησε η νίκη επί της Μπέτις με 1-0.
Κομβική φυσικά είναι η ρεβάνς της Πέμπτης στη Σεβίλλη όπου αναμένεται να έχει στο πλευρό του περισσότερους από 2.000 οπαδούς.
Ο Ράφα Μπενίτεθ προχωρά σε ροτέισον αφού υπάρχουν διαδοχικοί αγώνες. Ξεκουράζει τους Ίνγκασον, Κυριακόπουλο, Ρενάτο Σάντσες και Πελίστρι. Παραμένουν τραυματίες οι Πάλμερ-Μπράουν, Κώτσιρας, ενώ επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ντέσερς που θα χρειαστεί δύο ακόμα εβδομάδες για να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό. Τιμωρημένος (κάρτες) ο Γεντβάι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Παναιτωλικός συνδύασε την επέτειο της ίδρυσής του πριν από έναν αιώνα με την νίκη επί της Κηφισιάς (2-1) και πήρε βαθμολογική ανάσα για τα playouts.
Ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό.
Στα αγωνιστικά επιστρέφει ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος εξέτισε, τιμωρημένος είναι ο Μπάτζι, τραυματίες οι Σιέλης, Σμυρλής, παραμένουν εκτός οι Στάγιτς, Γιαλιάτσος και Λουίς που είναι μακροχρόνια τραυματίες.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στατιστικά: Ο Παναθηναϊκός έχει νίκες στα 7 τελευταία ματς και στις δύο έδρες, ενώ παραμένει αήττητος στο γήπεδό του σε αγώνες πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό τον οποίο έχει υποδεχτεί 15 φορές με απολογισμό:
- 13 νίκες ο Παναθηναϊκός (τελευταία την 1η/3/25 με 1-0)
- 2 ισοπαλίες (τελευταία στις 3/2/18 με 0-0)
- Τέρματα: 37-7
Βαθμολογία

Έγιναν
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-3
Πανσερραϊκός – Άρης 0-0
ΑΕΛ – Αστέρας 1-1
Κυριακή 15/3
16:00 Κηφισιά – Βόλος (CS1)
18:00 ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (NS Prime)
19:30 Ατρόμητος – ΑΕΚ (NS2)
21:00 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (CS1)
Η τελευταία (26η) αγωνιστική
Κυριακή 22/3
19:00 Αστέρας – Παναθηναϊκός
19:00 ΑΕΚ – Κηφισιά
19:00 Άρης – ΟΦΗ
19:00 Βόλος – ΠΑΟΚ
19:00 Λεβαδειακός – Ατρόμητος
19:00 Ολυμπιακός – ΑΕΛ
19:00 Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός







