9-8-2020

Ομολογία χούλιγκαν για τα ραντεβού θανάτου: «Τους πορώνουν οι αρχηγοί – Πάμε θα πέσει ξύλο, πάμε να τους φάμε» (video)

H… κολώνια της οπαδικής βίας κρατάει χρόνια στην Ελλάδα. Το μίσος μεταξύ των χούλιιγκαν είναι τεράστιο και τα πρόσφατα επεισόδια στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», στο Ιλιον εν μέσω κορωνοϊού έφεραν πάλι στο προσκήνιο τον πόλεμο των οπαδών για τη φανέλα της ομάδας τους.

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε πριν από λίγο ένας από τους ανθρώπους που έχουν συμμετάσχει σε αυτά τα «ραντεβού του θανάτου».

«Τα όπλα είναι πέτρες, ξύλα, μαχαίρια, ενώ υπάρχουν ναρκωτικά, χασίς, αλκοόλ και μετά είσαι πολεμιστής, πας να κάνεις ζημιά», είπε μεταξύ άλλων ο οπαδός, που κράτησε την ανωνυμία του.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι κάποιοι αρχηγοί που τους οργανώνουν και τους πορώνουνε. ‘Πάμε θα πέσει ξύλο, πάμε να τους φάμε’ και τέτοια. Τα ραντεβού θανάτου τα κλείνουν οι σύνδεσμοι γιατί έχουν κόντρα μεταξύ τους, εκεί θέλουν να δείξουν ποιος είναι ο πιο δυνατός. ‘Και όχι εμείς, και πήγαμε και τους μαχαιρώσαμε και κάναμε…’. Ήταν σαν πόλεμος! Έτσι το είδα στα λίγα χρόνια που ήμουν σε αυτά».

Τα πράγματα είχαν ησυχάσει εδώ και λίγο καιρό, αφού δεν υπήρχαν αθλητικές διοργανώσεις λόγω της πανδημίας, ωστόσο τόσο το σκηνικό στο Ίλιον όσο και η ένταση που υπήρξε όταν οπαδοί αναγνώρισαν… εχθρούς στο Πόρτο Γερμενό προβληματίζουν τις αρχές.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ