Νέα αποκάλυψη για την υποκλοπή: Ο Μιωνή την σταμάτησε και όχι η μπαταρία!

Must Read

Στην πραγματογνωμοσύνη αναφέρεται ότι η διακοπή της παράνομης καταγραφής (όπως και η έναρξη) έγινε από τον ίδιο τον Μιωνή «διαμέσου των πλήκτρων ελέγχου της συσκευής που την πραγματοποιεί».

Η λήξη της καταγραφής δεν έγινε, λοιπόν, «λόγω τέλους της μπαταρίας του καταγραφικού μηχανήματος», όπως αναφερόταν στο τέλος της απομαγνητοφώνησης της ηχογραφημένης συνομιλίας, την οποία κατέθεσε η πλευρά Μιωνή στην προανακριτική επιτροπή πριν από λίγες ημέρες.

Ενδιαφέρον προκαλεί μάλιστα, το γεγονός πως η λήξη της καταγραφής (που έγινε από τον ίδιο τον Μιωνή, όπως λέει και ο ιδιώτης πραγματογνώμονας στον οποίο ανέθεσε τον έλεγχο του ηχητικού) έγινε ακριβώς στο σημείο όπου ξεκινά (από τον ίδιο τον Μιωνή) η ανάλυση/περιγραφή της σχέσης Σταύρου Παπασταύρου και Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Για ποιον λόγο άραγε ο Μιωνή έκλεισε το καταγραφικό εκείνη τη στιγμή;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This