Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον γιο του στο Κορωπί

Στη δικαιοσύνη ο 76χρονος που σκότωσε το παιδί του

Must Read

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα ο 76χρονος πατέρας που πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο γιο του στο Κορωπί, το πρωί της Δευτέρας μετά από έντονη λογομαχία.

Σε βάρος του ηλικιωμένου αναμένεται να ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στο γραφείο του ανακριτή όπου και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί το επόμενο διάστημα. 

Υπενθυμίζεται ότι πατέρας και γιος που εργάζονταν στην οικογενειακή επιχείρηση του ξυλουργείου που διατηρούσε ο 76χρονος, καβγάδισαν για τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε ο 48χρονος άνδρας που ήταν πατέρας δύο παιδιών και είχε χωρίσει με την σύζυγό του. Οι δουλειές το τελευταίο διάστημα δεν πήγαιναν καθόλου καλά, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας και είχαν φέρει σε αδιέξοδο τον 48χρονο ο οποίος αντιμετώπιζε μια δύσκολη περίοδο στην προσωπική του ζωή. 

Ο 76χρονος όπλισε την καραμπίνα του και την έστρεψε στον γιο του. Αφού τον πυροβόλησε την κοιλιά προκαλώντας του θανάσιμο τραύμα, κάλεσε τις αρχές και είπε χαρακτηριστικά: «Σκότωσα τον γιο μου ελάτε να με συλλάβετε». Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία αλλά και οι συγγενείς και γείτονες της οικογένειας, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγική κατάληξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This