Συνελήφθη Ιρακινός ιδιοκτήτης μπαρ για τους πυροβολισμούς στο Περιστέρι

Τον εντόπισαν μετά από δύο εβδομάδες που είχε εξαφανιστεί.

Must Read

Αντιμέτωπος με τις αρχές είναι ένας Ιρακινός ιδιοκτήτης μπαρ στο Περιστέρι, καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής σε ένα αιματηρό επεισόδιο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 5 Αυγούστου σε γνωστό κλαμπ επί της οδού Αγίας Παρασκευής στο Μπουρνάζι, όταν ο 28χρονος ιρακινός προσπαθούσε να λύσει τις διαφορές του με μία σερβιτόρα αλβανικής καταγωγής και τον ομοεθνή φίλο της, πυροβολώντας με πυροβόλο όπλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 25χρονη κοπέλα, την οποία είχε απολύσει, πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον νεαρό αλλοδαπό, διότι, όπως ισχυρίζεται, εκείνος έλεγε σε ιδιοκτήτες καταστημάτων στην περιοχή Γκάζι, να μην την προσλάβουν.

Πολύ γρήγορα όμως η κουβέντα οξύνθηκε και τότε ο ιρακινός επιτέθηκε στην σερβιτόρα τραβώντας της τα μαλλιά. Ο 35χρονος φίλος της, για να την υπερασπιστεί, άρχισε να γρονθοκοπεί τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη μπαρ. Ο 28χρονος ιρακινός τότε θόλωσε και άρχισε να πυροβολεί με το όπλο του με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, ένας εκ των οποίων ήταν ο υπεύθυνος διπλανού μαγαζιού, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι από μπουκάλι που εκσφενδονίστηκε.

Αμέσως ακολούθησε αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση του δράστη. Η αστυνομία εντόπισε τον δράστη ωστόσο δεν κατάφερε να του βάλει χειροπέδες, καθώς είχε εξαφανιστεί. Μέσα από έρευνες οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί στην οικία του και στο νυχτερινό του κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 φυσίγγια δύο γεμιστήρες και δύο κινητά τηλέφωνα.

Τελικά ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛΑΣ και με την ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This