Στο εδώλιο σήμερα ο «Dr Θάνατος» Νίκος Κοντοστάθης για σωρεία κακουργημάτων!

Στο εδώλιο κάθονται και ακόμη 16 άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια!

Must Read

Η ώρα της δικαιοσύνης έφθασε για τον ψευτογιατρό, Νίκο Κοντοστάθη, που κάθεται σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για σωρεία κακουργηματικών πράξεων που επέφεραν τα «μαντζούνια» του!

Εκτός από τον «Dr Θάνατο», στο εδώλιο κάθονται και ακόμη 16 άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια σε δώδεκα ανθρωποκτονίες και δεκατέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονιών.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έρχεται στο ακροατήριο του Κακουργιοδικείου σχεδόν δύο μήνες πριν συμπληρωθεί το 18μηνο όριο προφυλάκισης του «Dr Κόντου». Ο 48χρονος παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο αντιμέτωπος με σοβαρότατες κατηγορίες που αφορούν ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και σε απόπειρα, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού, διακίνηση ναρκωτικών διακεκριμένη και κατ’ επάγγελμα, κακουργηματική απάτη κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος, πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, οπλοκατοχή και παραβίαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Δρ. Χάρος Μονή Εσφιγμένου

Ως συνεργοί στην δράση του δήθεν εξειδικευμένου κορυφαίου γιατρού κάθονται στο εδώλιο άλλοι 16 κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων είναι ένας πρώην βουλευτής και υπουργός (γιατρός στο επάγγελμα), γιατροί, στελέχη ιδιωτικής κλινικής, επιχειρηματίας που ασχολείται με εμπόριο βοτάνων αλλά και μία μοναχή.

Το βούλευμα για την υπόθεση  αναφέρει αναλυτικά τις υποθέσεις για τις οποίες καλείται να λογοδοτήσει ο βασικός κατηγορούμενος , όλες δηλαδή τις περιπτώσεις που βαριά πάσχοντες ασθενείς οδηγήθηκαν είτε στον θάνατο , είτε με σοβαρές βλάβες , εξαιτίας των ουσιαστικά ανύπαρκτων θεραπειών που τους χορηγούσε , με υποτιθέμενα ειδικά σκευάσματα τα οποία χρέωνε χιλιάδες ευρώ, πείθοντας τους να σταματήσουν τις ενδεδειγμένες ιατρικές αγωγές τους. Μεταξύ των θυμάτων του Κοντοστάθη είναι και ανήλικα παιδιά 14 και 16 ετών.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This