Άλλη εκδοχή παρουσιάζει μάρτυρας που παρευρέθηκε στο πάρτι της «σουίτας βιασμού»

Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του άνδρας που τον είχαν καλέσει στο πάρτι

Must Read

Μια διαφορετική εκδοχή παρουσίασε στην τακτική ανακρίτρια σήμερα ένας μάρτυρας ο οποίος παρευρέθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο οποίο η 24χρονη Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από rich kids, γόνους επιφανών επιχειρηματιών.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του μάρτυρα, Θάνο Καρατσιώλη, ο οποίος μίλησε στο makthes.gr, ο συγκεκριμένος άντρας παρουσίασε μια άλλη εικόνα για τη νεαρή γυναίκα που κατήγγειλε ότι αφού την παρέσυραν, της χορήγησαν χάπι βιασμού και στη συνέχεια ασέλγησαν πάνω στο αναίσθητο σώμα της: «Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως στηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει» ο κ. Καρατσιώλης και πρόσθεσε: «Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, άλλοι δύο παρευρισκόμενοι τον προσέγγισαν για να καταθέσουν όσα είδαν, άτομα τα οποία είχαν προσκληθεί στο επίμαχο πάρτι και υποστηρίζουν ότι η νεαρή γυναίκα δεν έδειχνε να είναι στην κατάσταση που περιέγραψε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα άτομα που μπήκαν στη σουίτα όπου πραγματοποιήθηκε το πάρτι, φέρεται να είναι πάνω από 17.

«Κλειδί» οι τοξικολογικές εξετάσεις

Υπενθυμίζεται ότι  ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκος Ράικος ο οποίος  κατέθετε επί δύο ώρες στην 5η τακτική ανακρίτριας δεν παρέδωσε τον φάκελο με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος με τα αποτελέσματα αναμένεται να παραδοθεί αύριο το πρωί.

Την ίδια ώρα οι έρευνες για τον βιασμό της 24χρονης αλλά και για το κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών που, σύμφωνα με μαρτυρίες, «ψαρεύει» ανυποψίαστες νεαρές γυναίκες και τις «σπρώχνει» σε πάρτι ακολασίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Έρευνες πραγματοποιούνται και στην Κύπρο μετά τις καταγγελίες του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη ότι οι κυπριακές αρχές «συγκαλύπτουν εδώ και χρόνια σκάνδαλα» με κυκλώματα μαστροπείας, τα οποία φέρεται να συνδέονται και με την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This