Ανατριχιαστικές καταθέσεις για τη δράση του γυναικολόγου της Ρόδου

Must Read

Φρίκη και αηδία προκαλεί η δράση του σεξομανούς γυναικολόγου της Ρόδου, σε βάρος του οποίου έχουν υποβάλει μηνύσεις 21 γυναίκες, όπως αυτή ξεδιπλώνεται στις 29 σελίδες του παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που τον στέλνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου!

Ο 65χρονος μαιευτήρας σεξουαλικό αρπακτικό, ο οποίος φέρεται ότι ακινητοποιούσε στη γυναικολογική καρέκλα τα ανήμπορα θύματά του και τοποθετούσε με τη βία το γυμνό χέρι του στα γεννητικά όργανά τους, ενώ συχνά προέβαινε και σε χυδαία σχόλια, θα δικαστεί για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου για αντίσταση κατά συρροή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Με το 29σέλιδο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου διατηρούνται, επίσης, οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ και της απαγόρευσης άσκησης του επαγγέλματος του γυναικολόγου, που έχουν επιβληθεί στον κατηγορούμενο.

Η πολυαναμενόμενη δίκη θα διεξαχθεί πιθανότατα στην Κω και, εκτός από τις 21 μηνύτριες, θα παραστούν 50 μάρτυρες, δικηγόροι, πραγματογνώμονες και τρεις μάρτυρες υπεράσπισης του γυναικολόγου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εμπλεκομένων περίπου στους 90. Το μαρτύριο της γυναικολογικής καρέκλας εκτυλισσόταν επί σειρά ετών στη Ρόδο, καθώς ο μαιευτήρας με τα… μακριά χέρια φέρεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ασθενείς του από το 2014. Σύμφωνα με όσα ανατριχιαστικά περιγράφονται στο παραπεμπτικό βούλευμα, ο 65χρονος γιατρός, που είχε μετατρέψει το ιατρείο του σε χώρο άντλησης ηδονής, έκανε εξέταση του κόλπου χωρίς γάντια και θώπευε με κυκλικές και αισθησιακές κινήσεις την περιοχή της κλειτορίδας, ενώ έκανε χυδαία σχόλια ακόμα και σε γυναίκες που κυοφορούσαν!

Ήταν ανήμπορα

Οπως τονίζεται στο δικαστικό έγγραφο, τα θύματα ήταν ανήμπορα να αντιδράσουν εξαιτίας των πράξεων του 65χρονου γυναικολόγου, ο οποίος, παραδομένος στις ανεξέλεγκτες σεξουαλικές ορμές του, δεν επιδείκνυε το παραμικρό ίχνος σεβασμού απέναντι στις ασθενείς του.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία μιας γυναίκας, η οποία επισκέφτηκε το ιατρείο του ανώμαλου γυναικολόγου στις 22 Ιουλίου 2014, καθώς παρουσίαζε πολύποδες. Σύμφωνα με τη δικογραφία, αποσπάσματα της οποίας δημοσίευσε το protothema.gr, κατά τη διάρκεια της εξέτασης και ενώ η ασθενής ήταν καθισμένη στην ειδική γυναικολογική καρέκλα και γυμνή από τη μέση και κάτω, καθώς είχε προηγηθεί η διενέργεια του κολπικού υπερήχου με την ειδική κεφαλή, ο 65χρονος έβαλε τα δάχτυλά του μέσα στον κόλπο της. Εν συνεχεία, κάνοντας με αυτά ρυθμικές, παλινδρομικές κινήσεις μέσα – έξω και θωπεύοντας την κλειτορίδα της, προσπάθησε να διεγείρει ερωτικά την άτυχη γυναίκα, που υπέστη σοκ και δεν μπορούσε να αντισταθεί και να τον σταματήσει!

Εξίσου σοκαριστικά είναι όσα κατήγγειλε μια γυναίκα η οποία διένυε τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οπως κατέθεσε, στις 3 Μαΐου 2019 επισκέφτηκε τον γυναικολόγο επειδή εκείνη την περίοδο ένιωθε πόνους χαμηλά στην κοιλιά. Αντί, όμως, να λάβει την ιατρική συμβουλή του 65χρονου, τον άκουσε να της λέει «Βλέπεις, είναι τα α@@@ του μωρού, του τα έπρηξες». Στη συνέχεια έβαλε τα δάχτυλά του μέσα στον κόλπο της άτυχης γυναίκας και, όταν εκείνη εξέφρασε τη δυσφορία της, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά προχώρησε σε αιδοιολειχία! Οταν τελείωσε την αποτρόπαια πράξη του, άρχισε να ρωτά την ασθενή του για τη σεξουαλική ζωή της μιλώντας της απρεπώς, όπως είχε κάνει και με μία άλλη κοπέλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, στην οποία είχε πει: «Στους άνδρες αρέσουν οι έγκυοι»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This