Δευτέρα 14/6/2021

Αν είναι δυνατόν! Μείωσαν την ποινή του φλαουτίστα-παιδόφιλου λόγω… προτέρου εντίμου βίου!

Με κάθειρξη 14 ετών και 6 μηνών καταδικάστηκε τελικά σε δεύτερο βαθμό ο 60χρονος φλαουτίστας για την αποπλάνηση δύο ανήλικων κοριτσιών.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων, της κατάχρησης σε ασέλγεια, της πορνογραφίας (κακουργήματα) καθώς και για οπλοφορία και οπλοκατοχή (πλημμελήματα).

Παράλληλα, οι εφέτες αναγνώρισαν στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου και για αυτό η πρωτόδικη ποινή του μειώθηκε κατά το ήμισυ.

Στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας υπήρξε καταπέλτης για τον 60χρονο κατηγορούμενο ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 30 ετών και έξι μηνών με χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ. «Ποιος θα ήθελε το παιδί του να υποστεί αυτά που υπέστησαν οι δυο ανήλικες;» διερωτήθηκε ο εισαγγελικός λειτουργός.

Ο εισαγγελικός λειτουργός υπήρξε καταπέλτης για τον κατηγορούμενο αναφέροντας πως «το Δίκαιο στη συγκεκριμένη περίπτωση της 8χρονης και της 10χρονης προσφέρει προστασία μακριά από σεξουαλικά δρώμενα γιατί πρέπει τα παιδιά να έχουν μια ζωή χαρούμενη και αμέριμνη, να προστατευτεί η παιδική αθωότητα τους» ενώ αναφέρθηκε στην κατάθεση της μητέρας που περιέγραψε πως το παιδί της «έχασε την παιδικότητα, την παιδική του αθωότητα».

Όπως είπε ο κατηγορούμενος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι γονείς των θυμάτων «βλάπτοντας τα μέγιστα την ψυχοσύνθεση των παιδιών». «Σου δίνω το παιδί για να του μάθεις γράμματα, παιδαγωγέ, δάσκαλε, μουσικέ και εσύ πας και κάνεις σεξουαλικές πράξεις!», τόνισε ενώ αναφέρθηκε και στο πορνογραφικό υλικό που εντοπίστηκε στον υπολογιστή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ