Αν είναι δυνατόν! Μείωσαν την ποινή του φλαουτίστα-παιδόφιλου λόγω… προτέρου εντίμου βίου!

Must Read

Με κάθειρξη 14 ετών και 6 μηνών καταδικάστηκε τελικά σε δεύτερο βαθμό ο 60χρονος φλαουτίστας για την αποπλάνηση δύο ανήλικων κοριτσιών.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων, της κατάχρησης σε ασέλγεια, της πορνογραφίας (κακουργήματα) καθώς και για οπλοφορία και οπλοκατοχή (πλημμελήματα).

Παράλληλα, οι εφέτες αναγνώρισαν στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου και για αυτό η πρωτόδικη ποινή του μειώθηκε κατά το ήμισυ.

Στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας υπήρξε καταπέλτης για τον 60χρονο κατηγορούμενο ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 30 ετών και έξι μηνών με χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ. «Ποιος θα ήθελε το παιδί του να υποστεί αυτά που υπέστησαν οι δυο ανήλικες;» διερωτήθηκε ο εισαγγελικός λειτουργός.

Ο εισαγγελικός λειτουργός υπήρξε καταπέλτης για τον κατηγορούμενο αναφέροντας πως «το Δίκαιο στη συγκεκριμένη περίπτωση της 8χρονης και της 10χρονης προσφέρει προστασία μακριά από σεξουαλικά δρώμενα γιατί πρέπει τα παιδιά να έχουν μια ζωή χαρούμενη και αμέριμνη, να προστατευτεί η παιδική αθωότητα τους» ενώ αναφέρθηκε στην κατάθεση της μητέρας που περιέγραψε πως το παιδί της «έχασε την παιδικότητα, την παιδική του αθωότητα».

Όπως είπε ο κατηγορούμενος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι γονείς των θυμάτων «βλάπτοντας τα μέγιστα την ψυχοσύνθεση των παιδιών». «Σου δίνω το παιδί για να του μάθεις γράμματα, παιδαγωγέ, δάσκαλε, μουσικέ και εσύ πας και κάνεις σεξουαλικές πράξεις!», τόνισε ενώ αναφέρθηκε και στο πορνογραφικό υλικό που εντοπίστηκε στον υπολογιστή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This